Auh, ala ste se raspisali za vikend, svaka čast
Evo i ja da se "zapljunem", u četvrtak popodne mi je stigao telefon iz mt:s-a, kupljen preko webshopa, mrzelo me da čekam u redu u poslovnicama

Originalna kutija, neotvarana, folija na telefonu i bateriji, garancija, punjač, slušalice, uputstvo na srpskom, bez futrole

Poslužiće za prvo vreme ona kožna od HD2.
Upaljen odmah u četvrtak, čačkao ga malo sa klincem u parkiću (3D kamera je ludnica totalna

) i ispraznio uveče bateriju, koja je fabrički došla napunjena možda 30-40%.
Stavio ga na punjač u četvrtak uveče, ali sam ga ponovo upalio tek u petak u toku dana. Preko vikenda sam ga koristio umereno (4-5 poziva, SMS), sva podešavanja telefona, mailova, internet (namučih se, ali radi), aplikacije, bez 3D slikanja, i baterija je "umrla" tek u nedelju uveče, znači 2,5 dana.
Napunjen noćas ponovo, jutros smaknut sa punjača i krećemo u "ultimativni" test

Od jutros desetak poziva, mailovi, SMS-ovi, sad je skoro podne, baterija je na 87%. Moj cilj je barem dva dana uz moje korišćenje, videćemo da li će uspeti

Mada mi nije problem da ga punim svako veče...
Što se tiče samog telefona, jako lepo leži u ruci, ništa ne pucka, krcka, dovoljno je veliki za moju šaku. Prešao sam sa Touch Pro2 na njega, i najveći strah je bio kako ću bez hardverske tastature, ali već se navikavam, tako da mislim da neće biti problem.
Takođe sam bio skeptičan povodom prelaska sa rezistivnog na kapacitivni ekran, ali sam prijatno iznenađen, za sada nema problema, možda mi je ekran malo osetljiviji nego što sam navikao, ali dobro...
Kamera je OK, za ono što meni treba, onaj 3D je potpuno ludilo, bole me oči od gledanja fabričkih slika koje su došle uz telefon
Ono što mi se za sada ne sviđa je taster na vrhu za paljenje/gašenje, malo je tvrđi nego što treba, pa moram da se pomučim prilikom zaključavanja/otključavanja telefona, a onda dlanom uspem da "zakačim" sistemski taster za "search" ili "back", koji su po meni malo preosetljiviji nego što treba...
Eh da, vađenje SIM kartice je prava avantura, bez nekih klješta ili pincete ni ne pokušavajte. Takođe budite obazrivi i pažljivi prilikom skidanja leđa telefona, imam utisak da ako malo više cimnem, da će "pući" na pola...
Eto, to je to za sada, javljam se kasnije