Šta je novo?

HTC Desire

Nemam tu informaciju. Da, i vise nego duplo veci kapacitet. Imaju i baterije od 1600mah.
negde sa citao da te baterije od 1600mAh imaju ustvari 1300 i nesto mAh i da su slabije od fabricke koja je 1400mAh

@yooyo

Ja sam otključao preko njih par HTC telefona, doduše nisam Desire, ali Magic i Legend jesam, nikakvih problema nisam imao, pouzdani su poprilično. :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
odradu=io sam danas update na froyo ali ne mogu da pokrenem kameeru. kada klikne na ikonici kao pokrene ali me odmah izbaci.

da dodam neko zapazanje prilikom update: dok se skidao udate i displej se gasi posle mjednog minuta primeto sam i da se update pauzira. ostavio sam tako tel i posle 5 minuta vidim 10% skinuto, posle sam svakih pola minutadodrivao displej da se ne bi gasio. jel se ti i vama desavalo.
porimetio sam da se displej moze zarotirati i u desno, ranije je mogao samo u levo.

Ne prestaje download, nego progres bar ostane tamo gde je bio pre gašenja ekrana, kada dodirneš ekran on se sam prebaci dokle je došao.

mislim da nije bilo tako jer sam i dodirnuo displej i nastavilo je od 10 5 a ne od recimo 30 % koliko bi realno mozda i skinuo.

Kod mene na oba telefona kada se ugasi ekran progres bar ostane tamo gde je bio u trenutku kada se ekran isključio a kada tapnem on pokaže tamo gde treba da bude. Mada možda je na Desire-u drukčije.

Od danas ponosani vlasnik Desire-a! :d

Pa, u ovoj temi je bar 10 puta rečeno da HTC Desire u VIP-u nije zaključan. Da si bar jednu stranicu pročitao, video bi, jer od prilike je na svakoj strani to pomenuto, i pored toga ljudi još uvek to pitaju. I još bolje ostali im odgovaraju kako da se otključa.

Cek malo, da li sam dobro razumeo. Dakle ako je HTC kupljen u VIP-u, mozes da uzmes MTS karticu, stavis u njega i on sljaka?

Da, to je to kada se kaže da nije zaključan.

kako da prebacim kontakte tj telefonski menik na komp, tj da ih backup na kom. kao i poruke. hocu da uradim reset telefona?

primetio sm da sa froyo imam mnogo manje interne memorije a jos sam pola aplikacija izbrisao, stalno mi je low on space.

Sinhronizuj kontakte sa Google Contacts. Nemoj da pitaš kako, potrudi se malo da nađeš sam.

kontakti ti se sinhronizuju sa gmail nalogom, tako da nemas potrebe da ih bekapujes, ali mozes odraditi export to sd card (u contacts ides na menu, dalje ces se snaci)

sto se tice poruka, mozda ima neka aplikacija za to, ovako stock nema backup, nisam se cimao da to trazim

sihronizuju se samo mail kontakti ali ne ti telefonski kontakti tj telefonski imenik. na P1 je to moglo.

sinhronizuju se svi kontakti, barem je tako na mom Desire

sinhronizuju se svi kontakti, barem je tako na mom Desire

Tacno je. Svi kontakti se sinhroniziju u Gmail contacts polje.

Potrazi malo na marketu - postoji aplikacija koja back-upuje poruke na Gmail nalog, mislim da je SMS backup ili tako nesto...

meni nece, jedonostavno telefoni iz Desira nece da se prebace u google nalog na kompu ili gde vec.

kada odes u contacts, pritisnes menu, pa view sta pise koliko gde imas kontakata?

snap20100811232827.png

google je 6 kontakta i odstikliran je, a sve ostali je u phone.

Što komplikuješ odradi bekap na sd karticu, sačuvaj taj fajl na kompjuteru i na sd kartici ako ti nekada zatreba.

sto se tice bekapa sms poruka, ima na marketu aplikacija SMS Backup+ koja bekapuje sms na tvoj gmail nalog (pojavi se Label SMS sa svim porukama)

A može li to kasnije nazad u telefon, i da izgleda kao SMS?

ima i dugme restore, nisam probao, valjda moze :)
u gmailu je sve strukturirano kao u telefonu, onako threaded sms, pretpostavljam da i vracanje radi ok. jedino sto malo sporo prebacuje, pa ako imate 1000+ poruka potrajace

Vrh Dno