Jul ili avgust najkasnijeJeste da je tema o desire telefonu (izvinjavam se ako nekom smeta) ali interesuje me kada ce desire s dobiti zvanicno kod nas (telenor) ice cream sandwich
I ja sam imao isti problem pre pola sata, vidim nikla je tema i tamo kod njih na forumu masa likova, tako da sam ja uzeo 7.1 i pregazio ponovo, sacekacu dok to ne ispeglajuSad sam stavio 7.2 na desire i odjednom nemam signala (no service). Prosli nightly je radio bez problema. Jel ima neko resenje i da li je bezbedno da samo fleshnem poslednji nightly preko 7.2?!
Stavio sam CynogenMod 7.02 rom ali u njemu nema GoolePlay. Kako mogu da ga instaliram, pokusao sam preko nete na telefonu ali nisam uspeo.
Instalirao sam MildWild. Da li tel moze da se natera da slika samo sa internom memorijom, posto mi trazi micro sd koju ja nemam?
ako hoćeš AOSP (i da telefon leti) onda MildWild 4.3 baziran na Oxygenu koji inače trenutno koristim već skoro 4 mjeseca bez problema. Ja sa CM7R2 hbootom i ext3 particijom od 1GB imam 120 instaliranih aplikacija i još 40mb slobodnog prostora na internoj.
Daverov si prevideo da naglasis, da ne treba da preimenuje .img fajl u PB99IMG.zip, vec ako hoce tom metodom, treba da skine PB99IMG_cm7r2.zip, preimenuje ga u PB99IMG.zip i odradi dalje
Prilično sam siguran da sam stavio (iz drugog puta) i relativnu putanju "../imefajla". Ne verujem da je do toga. A ne bih da probam opet, da ne prizivam đavola :-devil-:skoro sam se vracao na stock hboot i dobijao sam poruku 'wrong or no image' pa morao sam da radim flash iz fastboot-a i pomocu .img fajla ... covek tu gotovo izvesno ima problem posto nije naveo putanju do .img fajla, vec samo naziv fajla.
Ovo deluje veoma zanimljivo, tnx za info. Meni u principu nije stalo do nekog određenog ROM-a, samo da je stabilan i da se rešim ovog nesrećnog memorijskog limita za instalaciju programa.Inace, moja preporuka je da i ne ide na cm7r2 semu, vec da ostavi stock particije, i instalira npr Paranoid Androdid JB, i da prateci proceduru (tj instalacijom skripte) ima onoliko mesta za aplikacije kolika mu je ext4 particija.. samo da je kartica classs6 ili class10 i nema zime
Znao sam i za taj metod, ali sam negde pročitao da se ne preporučuje. Sve ovo prvi put radim, pa sam oprezan kao da hodam po jajima. :dJa sam ga flešovao preko fastboota ali sa Windowsa. Pokušaj da ga preimenuješ u PB99IMG.zip i staviš na memorijsku karticu i uđeš Bootloader. Trebalo bi da ga bootloader prepozna kao Update i da ga flešuje. Zanimljivo da meni nije uspio taj metod pa sam morao preko fastboot-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari