Šta je novo?

HTC desire s problem

Učlanjen(a)
07.08.2013
Poena
170
Poz, doneo mi drug da mu sredim Desire S. Imao je instaliran Miui 3.4.19. Inace
s-on je
HBOOT-2.00.0002
radio-3822.10.08.04.
Pokusao sam da instaliram 5 razlicitih romova i nisam uspeo upadne u botloop. Jedino sam uspeo da se vratim na MIUI na kome sada imam problema sa wifi. Da li je moguce i kako da ga prebacim na neki oficijalni firmwire ili kako da instaliram neki drugi rom. Drugaru nije bitan root. Instaliran je cwm recovery. Vec 3h se zezam i odlepio sam :(

instal rom from zip i probao factory defoults posle instalacije? U bootlupu da mu iscupas bateriju, pritisni i drzi potrebnu kombinaciju, vrati bateriju i probaj fact reset, meni je galaxy s3 tek nakon toga proradio normalno.

Skini HTC RUU Europe za Desire S, ubaci telefon u Fastboot, poveži na računar i pokreni RUU.
To će instalirati fabrički sistem.

S obzirom da je telefon s-on, mislim da treba da gurneš i odgovarajući kernel preko fastboot-a kad flešujes custom ROM.

ru prijavljuje gresku. Koja mi je druga opcija da uradim neki 2.3.5 update. Htc sync ne prepoznaje tel. A instalirao drajvere.

Nisi našao odgovarajući RUU, zato prijavljuje grešku. Naði na netu kako da napraviš Gold Card, napravi, pa pokreni RUU koji si skinuo.

Za svako tržište ima RUU, plus za svakog operatera posebno. Ako nisi pogodio pravi RUU, neće ti dozvoliti flash. Naði na netu kako se pravi Gold card, ubaci Gold card u telefon i pokreni taj isti RUU.

mora kernel posebno da se flesne kad je s-on. zato i upada u bootloop

ne znam koji kernel da stavim.
probao i sa gold card nisam uspeo. Vracam ga na MIUI. Bar tu radi :(

Poslednja izmena:
uzmes lepo rom otpakujes i izvuces boot.img i to flesnes. ima uputstvo na xda u development delu sigurno. cak ima i kod nekih romova kako flesnuti u oba slucaja, samo pogledaj.
a verovatno ima kernela i posebno koji developeri integrisu u rom

eh da sam znao. Nije bitno radi i ovako. Nije zahtevan korisnik

Vrh Dno