Šta je novo?

HTC Desire S ili HTC Sensation?

markob15

Cenjen
Učlanjen(a)
04.11.2010
Poena
154
Hocu da kupim prvi smart phone i razmisljam se izmedju ova dva gore pomenuta. Jel dosta bolji i jel vredi Sensation tih sto i malo jace eura? Zelim da uzmem HTC, ali ako imate i neke druge predloge...
Pozdrav!

Sensation je dosta bolji, u svemu. Ako već imaš para za njega, gledaj i samsung galaxy ps2, on je još malo jači. Ako voliš 3d, može i LG optimus 3d.

Po meni ne vredi te razlike, jer za tih 100 i kusur evra dobiješ samo kameru od 8mpix, nešto jači GPU i 4" displej umesto 3.7" inča kod Desire-a, a gubiš metalno kućište kod Desire-a.

Romovi se ionako portuju na jedan i na drugi model, oba se uspešno otključavaju. Proveri kako ti leži jedan i drugi u ruci, meni je Sensation preglomazan.

Sensation ima 4.3 inca ekran i po meni je to preveliko, uopste mi ne stoji prijatno u ruci, dok mi je desire s bas potaman, na stranu specifikacije, proveri prvo da li ti odgovara velicina telefona kao sto rece alexandar.

Ako ti je prvi smartphone, onda ne treba da zaleces, i idi na desire s. Ako bas imas para, onda juri SGS2, sensation iskljuci, ne vredi tih para, suvise se zale ljudi...

Tek sam danas uzeo telefon jer ga nije bilo u mts, pa sam uzeo preko telenora. Interesuje me jel mora da se dekodira da bi koristio kartice stranih operatera? I ako mora gde ja najbolje da uradim i koliko to kosta?

kucaj na google dekodiranje
mobilnih i pozovi prvi servis koji izadje, da ne reklamiram sad konkretan servis... ja sam platio 2.000,00 rsd. Desire S jos uvek ne mozes sam da otkljucas, barem koliko ja pratim tematiku :)

Vrh Dno