Šta je novo?

HTC Desire 500

Znam za to, medjutim gotivim dedicated resenja 🙂. Thnx

Budi srecan sto imas izbor 😉

Dok se ti odlucis, koliko to vec traje, i nadjes Telenor vaucer, on prestane da vazi, dodje MTS vaucer, prestane da vazi tvoj paket, VIP ponudi Suncanu promociju, ima da se promeni 2 genracije telefona 😉

Strpljen - spashen, nista pametno kod operatera, a pogotovo kod VIPa 🙂

Dok se ti odlucis, VIP ponudi Suncanu promociju, ima da se promeni 2 genracije telefona 😉

Ali tada račun raste sa prvim suncem,i nastavlja da raste do 50% vise u naredne 2g.Uhvati prvi sneg i mani se sunca.

Poz svima.
Uzeo sam pre par dana ovaj tel u MTS-u uz MIXNET L i izasao me je uz taj paket 3k uz ugvornu obavezu na 2 god. Tel je odlican, nema nikakvih kocenja pri radu, prosto leti. 🙂 Jos uz registraciju tel dobio sam 23gb na dropbox-u, pa sad sve fajlove u cloud. 🙂 Za sada se pokazao super, pa cemo da vidimo. :-D

Da ne otvaram novu temu i da pitam ove. Od kad sam instalirao Windows 8, komp mi ne prepoznaje fon kad nakačim USB. U pitanju je HTC Desire 500. Znači, samo se instalira HTC Sync Manager i kaže da telefon nije prepoznat, a kad ga prepozna kaže da su potrebni dodatni drajveri da bi ga otvorio i onda odjednom kaže "device not available" ili tako nešto. Je l' ima neko rešenje ili druga aplikacija?

EDIT: Sad sam instalirao MyPhone Explorer i piči.

Poslednja izmena:
Meni se pojavila zuta fleka u gornjem levom uglu... ne vidi se kad je telefon hladan, ali kad se vise radi i ekran se zagreje (ili telefon) zuta fleka se pojavi. Kad je ekran skroz crn ako gledam iz ugla na tom delu, kao da je valovit na jednom mestu (tu gde je zuta fleka)... Citao sam da se to desava na HTC One X recimo... i da se telefon menja. Telefon je zasticen folijom i silikonskom podlogom, dva meseca je star (uzet u MTS), naravno nije padao, nije cak nigde ni ostecen bilo kako, dakle nosen je u futroli...

Da li neko zna koliko se ceka kod MTS-a na popravku u garanciji i koliko sam upucen (rece mi drugar da je on tako uradio ali kod VIP-a) mora da daju zamenski telefon u rangu mog telefona (nebitan proizvodjac). Radim u medijima pa nije problem da dignem buku ako treba, ja bih da mi zamene telefon a ne ekran samo.

Imaces posla sa begram servisom a to je horor.. sto mozes da procitas i na ovom forumu i na netu uopste.

Inace ta zuta fleka na One X je lepak/posledica zagrevanja.. tako nekako.

Poslednja izmena:
Mislim, mogu da ga otvorim i skinem gumu i vidim, ali posto radim u jakim medijima znaci da su nagrabusili zesce ako iole sta me budu zamajavali pa cu da probam "normalnim" putem. Znam da fuserisu ako sredjuju digitajzer. Mada mogu, ako je do lepka, to uradim 3M trakom, ali ne bih da petljam i unistim nesto drugo. Pisacu zvanican mejl, pa da vidim za zamenu aparata.

Pre bih rekao da to odnese u servis i tamo pripretis.

Izvestaj servisa sadrzi preporuke sta i kako u vezi popravke. Ako servis kaze da se menja uredjaj za nov - onda ce prodavac da menja.

Posto sve zavisi od servisa, dakle cozmo, servis je tvoja meta za obradu 🙂.

Poslednja izmena:
Ovaj mob je fabricki na 4.1.2 jel tako? A jel dobio neko azuriranje i na koji android?

Izvestaj servisa sadrzi preporuke sta i kako u vezi popravke. Ako servis kaze da se menja uredjaj za nov - onda ce prodavac da menja.

Posto sve zavisi od servisa, dakle cozmo, servis je tvoja meta za obradu 🙂.

Ostavio sam u MTS telefon na servis, dobio sam Alcatel X Pop kao zamenski telefon i besplatno obicnu SIM karticu - posto Alcatel ne koristi microSIM (koja je izrezana tako da posle moze i kao microSIM da se koristi), pa cu otici ili zvati Begram da vidim sta je s telefonom za koji dan.

Inace sam ih iscimao da zovu sve poslovnice da vide jel imaju zamenski telefon sa microSIM karticom 😀

Alcatel X Pop je izuzetno los telefon, ali ajd posluzice dok se ovaj ne vrati sa servisa.

Inace, devojka koja radi u poslovnici skoro uzela HTC 500 i slosilo joj se kad je videla ovu fleku kod mene, odma zagleda svoj 😀

Danas sam uzeo 500 dual...Celo popodne mi stizu one cell poruke,tj pokazuje mi gde sam...Kako to da iskljucim?? Poludecu vise...Ne pomeram se uopste,telefon stoji na jednom mestu,a ove samo stizu...Isao sam i u podesavanja,pa u pozive,ali tamo nema toga...Hvala unapred...

Probaj da prebaciš SIM u neki drugi telefon koji ima mogućnost isključivanja Cell Broadcasting poruka, ugasi poruke i restartuj taj telefon, izvadi karticu i vrati u Desire 500.

To je poznat problem i biće ispravljen u sledećoj verziji softvera (biće dodata opcija za isključivanje tih poruka), mada mislim da smo mi jedini u svetu kod kojih se to dešava, zbog nekog blesavog podešavanja u MTS mreži. Inače praktično niko drugi više te poruke ne koristi.

Upravo sam to uradio i opet mi se isto desava...Jos su mi obe kartice iz MTS-a...Vraticu telefon samo zbog toga...hahahahaha....

Nemoj da ga vraćaš. Treba da bude uskoro OTA update koji to rešava. Upravo sam danas dobio test ROM i sutra kreće u update proceduru ako je sve ok.

Ok...Sad sam i u MTS-u bio,slezu ramenima,nemaju pojma....Hvala u svakom slucaju na pomoci...

Taman možeš ti meni da pomogneš da ustanovim da li ovaj update rešava sve probleme 🙂
Reci mi, da li imaš prepaid ili postpaid u MTS-u?

Samo da javim...Uspeo sam da ga prevarim...Promenio sam mesta karticama i nemam vise ovaj problem...Sve super radi...

Zanimljivo... koja je razlika između kartica?
Jesu li kupljene u različito vreme i da li imaju isti pozivni broj?

Nisu u isto vreme kupljene...Jedna je 064,a druga je 065...Danas su se tek setili da me zovu iz korisnickog servisa i rekli mi da njima odnesem telefon u servis posto oni tu nista nemogu...Svasta...

Opet ja...Nemogu nigde u podesavanjima pronaci kako da povecam font slova i brojeva za dolazne pozive...Naime,kad me neko zove,jako su mala slova i brojevi i ne vidim ko me zove...Pokusavao sam da instaliram one programe sa Marketa ali nece da se poveca...Malo sam stariji i pocinje vid da slabi..hehehe

Settings->Display,gestures & buttons->Font Size
Ovo doduse menja font za sve na telefonu.

Drugaru pukao ekran u dnu, u begramu kazu da je komplet zamena 100e, ali ekran je funkcionalan? Zna li neko "jeftiniji" servis, neki savet sta uraditi? Prodati tel ovakav kakav je i uzeti novi ili dati za popravku?

Onda je samo staklo, sigurno je lako popraviti u nekom drugom servisu (mozda i on sam uz neko uputstvo), mada onda gubi garanciju (u oba slucaja)...javice se neko ko bolje zna 🙂

Nazad
Vrh Dno