Šta je novo?

Hrvatski VIP prodaje iPhone 4

Sve me podseca na onaj vic:

"tata, tata, kad cemo mi da vozimo Golf Pet?" "Che vozimo sine, kad izadze devetka, desetka!!! "

Nejasni su mi ovi njihovi paketi :O Recimo uz nas paket 600 koliko bi ovo izaslo? 😀

pa pretvori kune u dinare.jedna kuna je 15 din, tako da ova najjeftinija tarifa 250 koja je 4000 mesecno, i4 kosta 200E =)
znaci da bi uz manji paket kostao oko 500E pretpostavljam, ako ikad i bude -_-

pa to je cena, za 125 kn, košta 1500 kn.... A ne ova go*na naša.... za nepunih 20 evra, telefon košta 200 evra, pa zar to nije super, ili se varam?

pa to je cena, za 125 kn, košta 1500 kn.... A ne ova go*na naša.... za nepunih 20 evra, telefon košta 200 evra, pa zar to nije super, ili se varam?

Nemam predstave koliko šta košta u Hrvatskoj ili Srbiji, ali ti mogu reći da pri ocenjivanju cena paketa za iPhone treba dobro pogledati šta sa njim dolazi. iPhone 4 je cenovno nejnepristupačniji iPhone do sada i paketi sa kojima dolazi ovde u Grčkoj su prosto suludi.

Evo, sada sam bacio pogled na Vodafone sajt i po meni najbolji ugovor za neko umereno telefoniranje košta 35 evra mesečno, daje telefon sa 16 GB za 506 evra, neograničeni razgovor sa drugim Vodafone korisnicima, 90 besplatnih minuta, 30 besplatnih SMS-ova, 100 MB surfa, vezan si na godinu dana.

Ne verujem ni da će u Srbiji biti bolje od toga kad konačno krene, ne treba se zavaravati.

Edit: sad videh i da su ugovori na 18 meseci nešto povoljniji, za 45 evra mesečno se može dobiti iPhone za 326 evra, neograničeni pozivi na Vodafone i fiksne, 130 minuta prema drugim mrežama, 75 SMS-ova i 350 MB surfa. Može i nešto jeftinije ako koristie Vodafone fiksni ili internet, ali kao bivši Vodafone korisnik mogu da vam kažem da to ni u ludilu ne treba raditi.

Poslednja izmena:
Mozda su to rekli i u Hrvatskoj?
Pa gle sada...

Da, ovaj božićni popust koji daju je stvarno ekstra stvar, dobiješ 16 GB iPhone za oko 210 evra, više nego dovoljno minuta i protoka za samo oko 18 evra mesečno. Kad istekne ova ponuda, paket će već biti mnogo lošiji, 35 evra mesečno, a traje cele dve godine.

Možda im je to fora da stvore tržište. I ovde su iPhone 3G i 3GS bili mnogo jeftiniji, pa su onda sa četvorkom rešili da pokažu kako Musa dere jarca. Nešto baš ne vidim da im je uspelo da tako od lokalnih fanboja izmuzu pare da račun vernosti brendu, iPhone je generalno već prilično izašao iz mode.

Mozda fenboji imaju jeftinije nacine da koriste i da ne budu vezani za operatera.
JK: Slicna situacija, najjeftiniji iPhone 4 paket 35e mesecno, ~700e telefon, dve godine obaveza. Razmisljao sam cak (ne znam sta mi bi 😀 - ah da, to je ovde najslabiji, jedan od jeftinijih i jedini telefon skroz na engleskom 😛) da uzmem iPhone, ali vise mi se isplati da koristim roaming na MT:S-u 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno