Šta je novo?

Hrom zaobilazi Adblok

I meni se desavalo to jos pre mesec dana, pocele da iskacu reklame kao lude dok je bio inst Ad block, zatim sam inst Ad guard I nije ih bilo vise. :D

Meni pocele da se pojavljuju reklame na Firefoxu, ali sam koristio AdBlockPlus. Iskljucio njega, instalirao AdBlock i sada sljaka sve

Isti problem, zamenio adblock plus sa adblockom i sve ok.

Poneo se zbog onog plusa :)

ja oduvek koristim adblock plus i nisam jos imao problema... koji je najbolji legit blocker za chrome? za android sistemski koristim adaway, ne znam da li ima bolji i tu?

Adblock plus naplaćuje boravak na white listama tako da neke reklame dodju do ekrana. uBlock origin i ghostery su mi trenutna kombinacija.

Meni se (na FFu) uBlock Origin nije baš nešto pokazao. S druge strane, Adgurad, čini mi se, radi extra. Videću da li je problem to što još nije "potpisan", kad se uskoro pojavi strožiji FFv41.

Potrebno je uninstallirati YouTube App iz Chromea preko chrome://apps/ , uz pomoc njega Chrome zaobilazi AdBlock.

Bilo je postovano na nekom velikom tech magazinu, mada sam ja procitao na redditu pre otpr oko nedelju dana.

Okacicu link u editu, ne mogu sad da ga nadjem

Nazad
Vrh Dno