Šta je novo?

HR 01 plus mounting kit za S775

Niko nezna dali je moguce da se naruci ovaj djavo???'Ajde ljudi....

Drugi put proveri da li link koji postavljaš uopšte radi ako misliš da ti neko pomogne...

Njemu verovatno treba ovo: 04302010244.jpg
:wave:

pa koliko ja znam, to se dobije sa hladnjakom

aha, sad vidim. ovo sto je csozsop stavio to je boltru kit koji ide uz TRUE, a ne uz HR-01 Plus

Da.nayalost ja to nigde nisam nasao a hebeno mi trebaju,,,

aha, sad vidim. ovo sto je csozsop stavio to je boltru kit koji ide uz TRUE, a ne uz HR-01 Plus

Da. On ima ovakve :775-1.jpg 775-2.jpg

To je isto kao i za IFX-14 sto ide.A sa ovim ne moze da montira na DFI plochu zbog chipset coolera verovatno pa zato juri te kao za TRUE!

Poslednja izmena:
žubrak, ako ti treba ovo iz csozsop-ovog posta, javi mi se na PM.

Jesi li kontaktirao Saleta?

Jesi li kontaktirao Saleta?

Ma da, dopisivali smo se ali ne mogu mu pomoći. Ja imam kit sa packplate-om i četiri šrafa sa oprugama, ali bez dela koji treba da obuhvati telo kulera. Na njemu piše da je za Ultra, High Riser i MSR serije kulera ali žubrak kaže da to nije to što njemu treba 🙁

ma jesam on ima samo backplate...kaze da samo to dodje u pakovanje...
I cetri srafa sa oprugama

Ma da, dopisivali smo se ali ne mogu mu pomoći. Ja imam kit sa packplate-om i četiri šrafa sa oprugama, ali bez dela koji treba da obuhvati telo kulera. Na njemu piše da je za Ultra, High Riser i MSR serije kulera ali žubrak kaže da to nije to što njemu treba 🙁

To je to sto njemu treba samo tu jos fali onaj makazasti pritiskivac- sto naravno ne pripada ovom bolt kitu.:wall: Taj makazasti deo neverujem da ce igde posebno da nadje,jedino ako neko koristi neki thermalright za AMD a voljan je da proda komplet za LGA 775 .

I cetri srafa sa oprugama

To je to sto njemu treba samo tu jos fali onaj makazasti pritiskivac- sto naravno ne pripada ovom bolt kitu.:wall: Taj makazasti deo neverujem da ce igde posebno da nadje,jedino ako neko koristi neki thermalright za AMD a voljan je da proda komplet za LGA 775 .

pa da ima u kompletu moounting kit sa makazima, ja bi kupio, verovetno i postoji samo ne kod nas....
znachi, za mene nema nade...bljaks...moracu kupiti megahalems....:wall::crash:

Nazad
Vrh Dno