Šta je novo?

HP1010 da li menjati?

• Začetnik teme zeppelin
  • Datum pokretanja
Z

zeppelin

Guest
Odstampao 168000 strana. Pored njega imam i 1020 sa isto toliko odstampanih strana.
Nijedan kvar.
Da li kupovati Cannon LBP2900 , LBP3000 posto mu odgovaraju toneri, ili ih koristiti dok se ne raspadnu?

Ja bi ih koristio dok se ne raspadnu, tako barem nameravam sa mojim 1320 koji je na nekih ~80.000 strana trenutno, takođe bez ijednog kvara do sada (pu-pu)...

Pre nekoliko dana sam sredjivao jedan HP LaserJet 1300 koji je u tom trenutku bio na 499600 strana :)
Tako da treba gurati dokle moze pa onda menjati ako vec nemas problema sa njim

Gde to proveravate koliko je stampac odstampao strana?

Pre nekoliko dana sam sredjivao jedan HP LaserJet 1300 koji je u tom trenutku bio na 499600 strana :)
Tako da treba gurati dokle moze pa onda menjati ako vec nemas problema sa njim

razmisljam o zameni zbog toga sto 1010 sa istim tonerom koji ubacim i u 1020 stampa mnogo losije.

na 1018 i 1020 odesh u printer properties (tu gde podeshavash stampach u control panel) i u delu "about" pokaze ti page count :)

a ja ga ne bih menjao, jedino ako ti smeta kvalitet otiska, mada i to se moze srediti :)

Poslednja izmena:
Isti štampač ali imam problem, da ne zna neko do čega je?

Inače mi radi i pod XP64, podmetnuo sam mu neke drajvere za HP1200 i štampa.

Prilozi

• Resize of DSC01409.JPG
    Resize of DSC01409.JPG
    95 KB · Pregleda: 143
Jel vama normalno odstampa? tj dok stampa meni secka papir u smislu stampa 1cm pa stane pa opet stampa.

MEni prazan papir izbacio

Poslednja izmena:
Isti štampač ali imam problem, da ne zna neko do čega je?

Inače mi radi i pod XP64, podmetnuo sam mu neke drajvere za HP1200 i štampa.

To isto radi i mojoj devojci hp lj 1020, i to se pojavilo posle nekog vremena kako ga nije koristila.

Bash me zanima shta bi moglo biti.

Takodje imam 1020 i nece da mi odstampa. Tj ibaci prazan papir. a stampa ga minut-dva

kod mene (kode devojke) je slucaj da odstampa normalnom brzinom ali ponavlja otisak na odredjenom rastojanju, upravo kao na onoj slici.

Poslednja izmena od urednika:
korona, jel taj deo ima josh neko ime? jel to mozda cistac opc-a (ili ne?

Korona -> PCR Rolna. Desava se pogotovu na HP 1010/1020/1018.

Nista strašno, popravka od nekih par minuta na samoj kaseti bez štampača.

imam ja hp1010, odstampao sam ni ja vise ne znam koliko stotina hiljada stranica, radi i dalje fenomenalno

Nazad
Vrh Dno