Kao što si rekao, HP recovery managementom narezao sam 6 recovery DVD-ova(ne moze sa RW DVD-ovima)... Nisam primetio da ovaj program daje mogućnost da se imidž sistema napravi na, recimo, eksternom disku... Onda sam uzeo Acronis butabilni CD i pomocu njega napravio imidž na 5 piši-briši DVD-ova. Međutim, Acronis mi je pokazao da se sistem (veličine svega 199MB) nalazi na C particiji, a ona velika particija tu je označena sa slovom D. Tako da sam za pravljenje imidža selektovao 2 particije: malu C i veliku D. Preostale dve particije, onu sa originalnom recovery slikom i onu, manju, sa HP tools-om nisam otkačinjao. Koliko shvatam ta mala "sistemska" particija je neka "novotarija" Windows-a 7 i ne znam da li bi se imiž sistema mogao napraviti bez nje, a ne znam ni kako sada da vratim sliku sistema, kad me Akronis bude pitao na koju particiju da preslikam imidž? Da li je možda najsigurnije da na eksterni disk (imam prikljčak i za eSATA), Akronisom, napravim imidž sve četiri particije, pa da ako nešto (prilikom preparticionisanja)krene po zlu, mogu ceo disk da preformatiram, i na takav vratim originalne 4 particije. Jer tu ne da me samo buni ta mala sistemska particija, nego se bojim da i HP tools particija ima neke veze sa mogućnošću vraćanja originalne recovery particije. Ne znam o čemu se tu radi?