Šta je novo?

HP Pavilion dv6000 recovery disk

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
U pitanju je HP Pavilion dv6000 laptop donešen od preko, ili ti austrije, sa naravno instaliranom vistom na nemački.
E sad, pošto su ljudi zagubili recovery disk a treba da se odradi recovery, interesuje me da li neko zna gde bih mogao na netu da nađem isti.
Kada već imaju original onda da odradim recovery kako HP zahteva.

Pisi Hp Srbija pa vidi sta ce da ti kazu. Ako to ne uspe, turi bilo koji win.

Uz svoj HP laptop nisam dobio fabricki recovery disk. Na laptop-u (nije bitna oznaka modela) imao sam skrivenu hp recovery particiju sa koje sam mogao da pokrenem instalaciju Win XP od nule, a imao sam i opciju da pokrenem snimanje recovery diska (tacnije, nakon pokretanja ove opcije ceo recovery sadrzaj stao je na 2 dvd diska). Ovo (snimanje recovery diskova) je bilo moguce uraditi samo jednom.
Da li to imas na tvom HP-u? U menijima je to negde u HP tools ili slicno, koliko se secam...

imam hp recovery particuju koja je nekih 5gb puna, ali me ubija nemački pa ne znam gde šta da kliknem.
Stavio bih ja Win7, ali nema oficijalnih drajvera za isti

To uopste nije vazno.Ja i jos 1000 ljudi imamo laptopove samo za vistu a imamo win7 i radi sve 100%.Verovatnoca je 1:10000 da ti nece raditi 7-ca na tom laptopu.Ja sam do sada uvek stavljao 7-cu na laptop za vistu i koliko ja znam nisam ni 1 put imao slucaj da ne moze.Znaci moze slobodno i nema veze sto nije za 7-cu.

Mani se viste to je dosta losije resenje od 7-ce.Nema uopste potrebe da se cimas.

imam hp recovery particuju koja je nekih 5gb puna, ali me ubija nemački pa ne znam gde šta da kliknem.
Stavio bih ja Win7, ali nema oficijalnih drajvera za isti

Nađi nekog ko je uz svoj HP dobio disk sa Win 7 instalacijom, sa takvim diskom računar sam generiše broj, drajvere skineš sa sajta, za vistu i win7 drajveri su kompatibilni.

ipak sam stavio win7, nisam nigde mogao da nađem tu vistu, i sada sve radi ok

Vrh Dno