Šta je novo?

HP P1005 - instalacioni problem

Olorin

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2004
Poena
609
Kupio sam pre neki dan nov HP P1005 i ne mogu da ga instaliram. Imam Toshibu a300-17s sa vistom 32-bit. Instalacija krenem lepo sve je u redu i kad dodje do kraja trazi mi da konketujem preko usba ukljucen stampac sto i uradim ali posle toga se nista ne desava kao da ga nesto koci. U cemu je problem i kako da ga resim? Ista stvar se desava kad instaliram drajvere s instalacionog diska, i sa drajaverima koje sam skino sa pakardovog sajta za vistu 32. Na sajtu imaju dve verzije drajavera od 3mb i 194 mb i nece ni sa jednim ni sa drugim.

kad si prvi put "ubo" stampac u USB port da li ti je komp prijavio find new hardware ?
ukoliko nije proveri usb port racunara. Ukoliko radi reklamiraj stampac.
ps de nadje bas taj model shto stampa 1000 strana a kertridz 6000 kosta?

Pa recimo da sam ga dobio za dzabe, a nisam mogao da biram model a on je skoro isti kao P1006.
Inace resio sam problem stvar je bila u usb kablu!!!

Pa ukratko
Ukoliko ces da stampas oko 1ooo stranica godisnje sve ti jedno koji ces stampac kupiti ako ces da radis ozbiljnije od hp uzmi 2015 koji ima 53a kertridz

@to3a: meni bas za oko 1000 stranica godisnje i treba, u tom slucaju mislis da je ok da uzmem p1005?

Koji je bolji 1005 ili 1006? Treba mi za kucnu upotrebu, da moze da se reciklira...

Razlika je u memoriji i brzini štampe ali to je za kućnu upotrebu toliko neprimetno da je sve stvar tvog izbora.
Oba štampača koriste iste toner kasete pa je i količina odštampanog materijala isti.

Pozdrav,

Hvala, onda cu najverovatnije da uzmem jeftiniji jer mi brzina nije bitna.

Nazad
Vrh Dno