Šta je novo?

HP laserjet 1005 mfp problem

DJmihailo

Čuven
Učlanjen(a)
17.11.2004
Poena
695
Nakon dosta godina korišćenja, prvi put mi se javio problem sa ovim štampačem. Dakle, na odštampanoj strani jedan deo štampe je crnji i nije oštar nego "muljav", razliva se....
Promenio toner, opet isto.
DSa li neko ima ideju, ili je vreme da ide na servis... da li se to uopšte isplati?

Ako niko nema ideju, da li moze da mi preporuci nekoga ko se bavi odrzavanjem i popravkom stampaca na pm...bilo bi dobro da je blizu Banovog brda....

Razliva se znaci sta, mozes ga otrati prstom i razmrljati?

Razliva se znaci sta, mozes ga otrati prstom i razmrljati?

Ne...nego ako zamislis A4 stranu odstampanog teksta ( puni stranu )... Slova su tanka, jasna i precizna ( kako treba da budu ), ali na celoj duzini desne strane ( jedno pet cm od desne kraja papira ) su slova deblja, tamnija ( kao neki pojacani bold ) i nije precizan otisak ( kao da su malo razmrljana )... Prstom ne mozes dalje da ih razmrljas...

Posto si mjenjao toner i opet se isto desava ja bih rekao da ti je otisla folija na fjuzeru. Ne znam koliko je kod vas popravka ali uglavnom se isplati jer je ta folija potrosni materija.

Tom stampacu treba servis. Folija mozda. Dok se ne rasturi to niko ne moze da tvrdi 100%.
Servis tog uredjaja ti je oko 3k.
Moj servis je na crvenom krstu pa sam ti daleko. Vidi onda nekog ko ce da rasturi to chudo do detalja i sve ocisti i promeni gumice ako treba.

Hvala na odgovorima.... najpre bih odneo stampac kod nekog od clanova foruma koji ima servis recimo, to3a, ali cinjenica je da bih gledao da nadjem servis sto blize......

Hvala jos jednom...

Jel rešen problem štampača ?

Tja... i nije i jeste..... Obrisao sam sve u stampacu sto sam mogao.... i sve je bilo isto... Onda ga nisam koristio nekoliko dana i poceo je da stampa normalno. Trenutno jako malo stampam, u proseku jednu stranu dnevno i radi dobro, ali mislim da je zreo za servis:)

Ako se odlučiš za servis, javi ...

Nazad
Vrh Dno