Šta je novo?

hp laser 1020 i vista problem

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
stampac ispravan, donet sa drugog racunara i nakacen na jedan sa vista home premium. uredno instalira drajvere, i kad probam da stampam, pojavi se ikona stampaca u trayu, ali kad kliknem na nju, pise 0 documents pending for printing.... i nista se ne desava, tojest ne stampa nista. probao i u ms officu i u open officu, i isto se desava....?

sta da radim?

thx

Tako se ponasa sa drajverima za XP koji su imali jednu cudnu osobinu da jednostavno odjednom prestanu da rade. Nadam se da je do toga.

Isto iskustvo sa driverima za XP. Takodje, probao bih drugi usb port ako je u pitanju gigabyte ploca kojim slucajem

pustio sam da vista sama locira drajvere sa cd-a, tako da nisam ni gledao koji su, ali sam ubedjen da je stampac kupljen pre ere viste, probacu sutra da skinem drajvere za nju. inace, menjao sam usb portove i ista prica.....

pokušaj odštampati test stranicu štampača
control panel/printers desni klik na štampač koji ti treba (da li je uopšte default štampač? ako ideš samo na ikonicu štampača u programima) i print test page... to bi moralo da radi ako je sve dobro spojeno, uključeno, ispravni driveri i ispravna oprema.
Od toga se počinje, a ne od štampanja iz ms offica i open offica

skinuti drajveri bas za vistu, i resili su problem.... :)

Vrh Dno