Šta je novo?

HP inkjet 3325 koliko moze da stampa ?

Ja sam kupio ovaj stampac (i radi odlicno) ali u zivotu nisam video ovoliko male kertridze...

Da li mozes da mi kazes kojom brzinom stampa ako znas za sve tri kvaliteta potpuno crne stampe bez kolora !

I koliki je uopste vek hp-ovi inkjeta ?

Pa iskreno receno, mnogo brze stampa nego HP 845 serija, i to zasigurno, ali koliki je vek to stvarno nebih znao da ti kazem, jer jos uvek nisam uspeo da potrosim kertridz!type;

a nisi mi nista rekao o brzini stampanja i otkad ga imas ?

Kupio sam ga pre 5 dana, a brzinu nisam merio stopericom, ali znam da tekst bas ali bas brzo stampa, dok slike malcic sporije...

Samo zaboravio sam da ti kazem da nisam bas siguran da li mogu da se dopunjavaju kertridzi!? Ako neko zna neka pise! Zvao sam 3 firme i 2 su rekle da moze a 1 da ne moze!

Pinki je napisao(la):
Samo zaboravio sam da ti kazem da nisam bas siguran da li mogu da se dopunjavaju kertridzi!? Ako neko zna neka pise! Zvao sam 3 firme i 2 su rekle da moze a 1 da ne moze!

Moze. Ovo vazi za crni:
Odlepis delimicno nalepnicu sa gornje strane(nesto preko 60% recimo). Otkrice ti se SREDNJI red rupica(par), gledano poprecno. Uspricavas u njih dve.
Za kolorac jos nije probano, ali pretpostavljam da je slicno.

Pinki je napisao(la):
Ja sam kupio ovaj stampac (i radi odlicno) ali u zivotu nisam video ovoliko male kertridze...

Treba da vidis kertridze na 5550!!

BokiPK je napisao(la):
Treba da vidis kertridze na 5550!!

Pa sto, jesu li mali?
Boki, bas ti hvala bas si me obradovao! Jesi li ti refilovao ove kertridze?

Pinki je napisao(la):
Pa sto, jesu li mali?
Boki, bas ti hvala bas si me obradovao! Jesi li ti refilovao ove kertridze?

Kod 5550 su mizerija, s obzirom kolki je stampac:D
Drugar. Ali smo zajednicki trazili nacin kako:D

Nazad
Vrh Dno