Šta je novo?

HP F2105 21`` Wide

"filipsovu 19 ili 20 lg-ijevu"
koja je cena za tu 19" iz metro? jel zna neko? i koji je tacno model? tj jel ima pristojan odziv i sl? a koja za 20-cu

"filipsovu 19 ili 20 lg-ijevu"
koja je cena za tu 19" iz metro? jel zna neko? i koji je tacno model? tj jel ima pristojan odziv i sl? a koja za 20-cu

19" Philips 190S7FS, silver, 8ms, analog/DV, na drugom mestu kosta oko 240 evra, a u metrou je 200, i zaista je mnogo fin dizajn, srebrna boja, sa mnogo dobro, bar se meni tako cini, uradjenim dugmicima na sredini, zaista kvalitetni naa dodir.

LG ima kontrast 2000, softverski izvedeno, i ima 5ms odziv...

za Philips jos nista ruzno nisam cuo, dok se cini sudeci po benchu da dva od tri modela LG-a imaju gresku neku...

Zaista... najpre bih uzeo ovaj HP... sta ces kad uvek zakasnis za ono sto ti zaista treba...

jedno pitanje vezano za ovaj monitor (hp) , naime kad sam instalirao driver-e za grafičku , za refresh mi je po default-u ponuđeno 59Hz , sad ja tu nešto i nisam puno obraćao pažnju nego sam samo promenio na 60Hz ... e sad kad sam instalirao neke igre i pokrenuo *config* dobijam neka preporučena setovanja za grafiku , i OBAVEZNO je refresh 59Hz ... e sad pitanje ...

zašto drajveri/igre forsiraju 59Hz za ovaj monitor , u pitanju je 7600gt sa poslednjim drajverima , monitor je u okviru drajvera za grafičku uredno prepoznat , *digitalni* ulaz je u pitanju ...

i uopšte dal to ima bilo kakav uticaj na kvalitet/funkcionisanje slike/monitora ... vratio sam u drajverima na 59Hz , ali me čisto zanima koja je sad tu *kvaka* s tim osvežavanjima ...

Sto se tice dugmeta..... jel neko od vas uopste gasi monitor ? mislim na bilo koj ? ja iskreno ne i nikad mi se nije pokvario ni jedan monitor. ko ga tero ko indijanac da pritiska dugme :) i ko zna kako ga je stisnuo, a .....sto ne otvori i ne sredi to sam :)

Ma nece ti nista biti od 1 Hz razlike :D

Vrh Dno