Šta je novo?

HP F2105 21`` Wide

sada sam i ja primio mail....

to mu je cena, a i po netu je oko 380 $

ne mogu nigde da nadjem pristojan review

Meni je to malo, samo sam hteo sa benchovcima da podelim info. Kontam da je dobra kupovina ;) tako da zovite vi ;)

zvao sam ja...stigla im je veca kolicina....

garancija je godinu dana i tolerisu 5 mrtvih pixela...

hoce neko da kupi crni 940b ? :D

Malo jede mnogo struje 90w

ovo ispada 7900gto medju monitorima :) 21' S-PVA panel za 310e lepo bogami

Na drugom sajtu pishe 54W to je nekako normalnije. Mnogo je 90w za TFT.

Mogao bi neko iz BG da ode da vidi da li to lichi uzhivo na neshto.....

To ne bi bila loša ideja. Ako je OK odma uzimam 2 komada :D Mada, Samsung sa istim takvim panelom košta preko 600€. Nešto mi tu smrdi, da nije neka probrana serija samo za naše tržište.

HP i pravljenje monitora(kvalitetnih!)
Ma daaaaaaaj,sto bi se reklo u Srbiji nema sta nema.

Evo ga i pristojan review. Koliko se meni čini uopšte nije loš, pogotovu za te pare. Nije mi samo jasno što se tako malo spominje ovaj model.

Da samo na tom sajtu pise da kosta 599e, znaci kod nas jos malko vise ...

Ja sam imao prilike da radim na njemu. Mislim da je pristojna kupovina za te pare.

Da samo na tom sajtu pise da kosta 599e, znaci kod nas jos malko vise ...

Verovatno bi bolje bilo da smo onda oglasili cenu od 650 eura pa bi to izgledalo pristojnije:)
Povukli smo celu kolicinu koju smo uspeli da dobijemo i smatramo da smo napravili korektnu novogodisnju ponudu. Pozivam sve koji zele da se uvere da dodju i da pogledaju, ukljuce monitor. Naravno ukoliko niste zadovoljni, spakujte, vratite i vraticemo novce.

Izvinjavam se na reklami, ali je post ciljan pa smo se trudili da razresimo nedoumice.

Za te pare je fantasticna kupovina. 21" Wide TFT sa Samsungovim S-PVA panelom za 320€ je vise nego dobra ponuda. Prvo sam mislio da je neki spam u pitanju, ali posle prethodnog posta se lepo vidi da nije.

samo jedno potpitanje ... dali se može kupiti još negde ili samo kod firme iz prvog posta (link) ... ako je sve tako kao što piše , mislim da bi pazario jedan , možda čak već i sutra ... zato ako neko ima neko nešto da kaže *protiv* dobro bi bilo da to učini što pre , da ne lupam posle glavom o zid ...

Pa koliko vidim josh se niko nije proshtetao. Evo danas bi mogao neko, sunce sija bash lepo vreme da se proshetate do eurolinka :) Ajde molim vas drugar me smara..popalio sam ga :)

Je li neko uzivo pogledao monitor?
Utisci?

Na kutiji pishe (btw ogromna kutija 75 x 70 x 35)

HP Renew Program
..
..
..
Remanufactured Monitor LCD-6J

Ali, ja nemam nikakve ozbiljnije zamerke na monitor osim glupavih dugmica - zaista je problem rukovati OSD-om putem njih. Takodje ne svidja mi se finish samog display-a. Dok je ugashen monitor mogu se jedva videti blage fleke po displeju (koje se ne mogu obrisati), ali ne utichu na sliku. Takodje netachna je informacija na eurolinkovom sajtu po pitanju USB-a. Monitor ima USB hub sa dva USB prikljuchka. Zvuchnike nisam probao, chak bih radije voleo da ih i nema :)
Bilo mi je dozvoljeno testiranje monitora, uverio sam se da nema mrtvih/polumrtvih pixela tako da sam, za 310 evrica, dobio jedan kvalitetan 21" wide monitor.

evo i ja sam se upravo vratio iz *šopinga* ... stvarno je ekipa za svaku pohvalu , iako je subota pred *fajront* , bili su jako ljubazni i bili strpljivi da lepo istestiramo monitor ... rekli su čak da u slučaju nekog bitnog (naknadno otkrivenog) nedostatka , monitor mogu da zamenim u roku od par dana ... a inače monitor još nisam isprobao kod sebe , tako da ... utisci slede ...

Pa mala cena i garancija od samo godinu dana govore da je reč o repariranom monitoru. Ali, to ne mora mnogo da znači. Jednostavno, na zapadu ne sme da se prodaje kao potpuno nov proizvod, ali to ne znači i da je neispravan. Interesuje me samo šta je bila greška. Da li je u pitanju serijska greška, ili je nešto drugo.? Drago mi je da ste kupili taj monitor, i ja bih verovatno da sam u prilici.

Pa mala cena i garancija od samo godinu dana govore da je reč o repariranom monitoru. Ali, to ne mora mnogo da znači. Jednostavno, na zapadu ne sme da se prodaje kao potpuno nov proizvod, ali to ne znači i da je neispravan. Interesuje me samo šta je bila greška. Da li je u pitanju serijska greška, ili je nešto drugo.? Drago mi je da ste kupili taj monitor, i ja bih verovatno da sam u prilici.

Repariran ?????:S: :wall:
NE HVALA!:mad:

Jeste repariran. Prodaje ga i HP na svom sajtu.
Jedino što me kopka je što nema više review-a ovog monitora. A i u specifikacijama nigde ne vidim da je MVA.

da li ste znali da recimo HP i IBM uzimaju vracene(pokvarene) delove, poprave i vrate dalje u prodaju? Ako to rade sa serverskom opremom, ne znam zasto bi ove predstavljalo problem ako vam odgovara takva garancija.

Ne pise nigde, ali na jednom mestu pise "12ms" a na drugom "skoro kao 8ms"
Bezveze ..

Nazad
Vrh Dno