Šta je novo?

HP distributer

jddipqd

Čuven
Učlanjen(a)
17.10.2000
Poena
725
Ko je kod nas distributer za HP i ima u ponudi ProLiant ML servere?

Probaj u BSProcesoru, oni su koliko znam distributeri HP-a.

Comtrade, ali oni rade samo veleprodaju...

E da, i Saga 🙂...pogledaj u svim ovim firmama, cene sigurno variraju.

HP ima svoj office u Srbiji i uskoro bi trebalo da se prebace u YUBC.

Poslednja izmena:
Izgleda da će ComTrade da završi posao.
Oni tvrde da su ekskluzivni zastupnici i da svi ostali uzimaju od njih.

Poslednja izmena:
Hahaha, to kazu, ne verujem da bas Saga uzima od njih...jos kad se otvori predstavnistvo, bice samo jedan od dilera.

Neverovatno koliko je nasim dilerima stalo da istaknu da su oni "jedini, pravi & exkluzivni"; kada bi mogli da biraju da li bi zeleli da budu HP ili da budu HP-ovi 'exkluzivni zastupnici', mislim da bi 90% njih izabralo ovo drugo 😀
Valjda im je to uslo u krv od onog dizelaskog trenda devedesetih "e, brate, jel original?!?" - "jok, ti si..."

Mene kao kupca jednog takvog servera interesuje samo da je to ta roba koju sam trazio, da imam za nju support u smislu garancije & reakcije na kvar i da je neka razumna cena u pitanju - ne mora cak ni najniza u gradu ako dobijam dobru pratecu uslugu (sve se to placa). A te price o exkluzivnosti neka okace macku o rep i traze eventualno medalju na zasedanju glavnog odbora SUBNOR-a.

Nesharm, predstavnistvo HPa je odavno otvoreno, nalazi se ispod tasmajdanskog parka u Mirockoj 1 ali koliko ja znam ne rade sa krajnjim kupcima osim u specijalnim slucajevima...

Nisam upoznat sa detaljma znam samo da je moja firma pre nekog vremena uzimala odredjene uredjaje od njih mozda je to bio spec. slucaj.
Pogledaj i kod Vukoma oni bi trebalo da imaju neki ugovor sa HP-om pa vidi sta oni mogu da ponude.

JOBAH je napisao(la):
Nesharm, predstavnistvo HPa je odavno otvoreno, nalazi se ispod tasmajdanskog parka u Mirockoj 1 ali koliko ja znam ne rade sa krajnjim kupcima osim u specijalnim slucajevima...

Sve sto mogu da kazem na ovo je : odlicno!

U Mirochkoj 1, sa leve strane ( od parka ). Tu je barem 2 god. I da, ne rade sa krajnjim kupcima. Znachi samo firme...

Septimus, pa i firme su cesto krajnji kupci 🙂

Nisam se dobro "odrazio"... :bottle:

Naravno, za dalju distribuciju...

Nazad
Vrh Dno