Planirao sam da uzmem prvo Canon Pixma iP4200 ali obzirom na cenu mislim da je ovaj novi HP za ~90 evra najbolja kupovina. Ima li neko pomenuti stampac i kakva su iskustva sa refilom? Znam da koristi kertridze kao 5740 koga je i nasledio i da se pune bez problema i imaju pristojnu zapreminu za danasnje pojmove ali me zanima ima li neka zackoljica u drajverima koja onemogucava stampanje posle refilovanja (ako sam dobro razumeo kod 5740 prijavljuje da je kertridz prazan ali tu poruku treba ignorisati jer stampa normalno)?
Koja mastila savetujete za refil? Koliko vidim najrasprostranjenija su American InkJet Corp. ali sam ovde na forumu procitao da su ona i najredja. Video sam i preporuke za Ink Tec jer su ona valjda pigmentna poput originala (ako je ovo pigmentno kakvo je onda American inkJet Corp?). Na kraju u Smile Ink-u nude neka, navodno, nemacka mastila. Dakle, prema vasem iskustvu, koja mastila zasluzuju preporuku?
Kakva je situacija sa refilom za foto kertridze? Moze li ovaj stampac da koristi trobojni sivi kertridz?
Koja mastila savetujete za refil? Koliko vidim najrasprostranjenija su American InkJet Corp. ali sam ovde na forumu procitao da su ona i najredja. Video sam i preporuke za Ink Tec jer su ona valjda pigmentna poput originala (ako je ovo pigmentno kakvo je onda American inkJet Corp?). Na kraju u Smile Ink-u nude neka, navodno, nemacka mastila. Dakle, prema vasem iskustvu, koja mastila zasluzuju preporuku?
Kakva je situacija sa refilom za foto kertridze? Moze li ovaj stampac da koristi trobojni sivi kertridz?