Ovako je pocelo,
samo od sebe od pre 2-3 dana baterija nije htela da se puni.
Izvadio sam bateriju, stavio je opet nazad, i da upalim nece.
Spojim adapter i pocinje da radi laptop. Digne se win, vidim baterija stoji na 88% i ne pomera se, ne vidim da se puni. Prosvrljam po netu, vidim da neki kazu resetuj BIOS.
Ugasim laptop, skinem tastaturu, izvadim bateriju na 15 min i vratim je nazad.
Nece da se upali sa baterijom, moram staviti adapter.
Stavim adapter, upalim, trazi da podesim vreme, krene da bootuje windows i eto vraga PLAVI EKRAN.
Kaze kao da ne vidi HDD. Udjem u BIOS, podesim boot sa cd-a da instaliram novi win.
Eto opet problema, dodje loadovanja i treba da krenem sa instalacijiom kad opet kaze proveri da li imas HDD unutra.
Mislio sam da je i hdd crkao, spojim ga na moj desktop racunar i hdd radi normalno.
Vratim na laptop i ne radi opet isti problem.
Ljudi sta raditi?
Sta je sada sa baterijom i sto nece da digne OS sada?
hvala svima.
samo od sebe od pre 2-3 dana baterija nije htela da se puni.
Izvadio sam bateriju, stavio je opet nazad, i da upalim nece.
Spojim adapter i pocinje da radi laptop. Digne se win, vidim baterija stoji na 88% i ne pomera se, ne vidim da se puni. Prosvrljam po netu, vidim da neki kazu resetuj BIOS.
Ugasim laptop, skinem tastaturu, izvadim bateriju na 15 min i vratim je nazad.
Nece da se upali sa baterijom, moram staviti adapter.
Stavim adapter, upalim, trazi da podesim vreme, krene da bootuje windows i eto vraga PLAVI EKRAN.
Kaze kao da ne vidi HDD. Udjem u BIOS, podesim boot sa cd-a da instaliram novi win.
Eto opet problema, dodje loadovanja i treba da krenem sa instalacijiom kad opet kaze proveri da li imas HDD unutra.
Mislio sam da je i hdd crkao, spojim ga na moj desktop racunar i hdd radi normalno.
Vratim na laptop i ne radi opet isti problem.
Ljudi sta raditi?
Sta je sada sa baterijom i sto nece da digne OS sada?
hvala svima.