Šta je novo?

HP Compaq G62-a85em

ercegs

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2007
Poena
319
Pozdrav

Jel moze neko da mi malko pomogne oko navedenog laptopa. Radi se o kameri. Instalirana je i radi ali nemam pojma gde mogu da podesavam nesto. Ne znam jel treba neki poseban software sa hp sajta il moze bilo koji. Jel mozete neki da preporucite.

Hvala unapred

pozdrav

Za pocetak, koliko znam G62 nije Compaq... ;)

heheh, do jaja si.. sad sam nasao gde mogu da podesavam

Hvala ti na pomoci.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Ako mozes da izneses neke informacije o pomenutom laptopu, vrv. cu da pazarim G62 samo model sa i3 procesorom. Mozes li mi reci:
1) kakav je displej-kvalitet slike, boje, kontrast?
2) kakva je tastatura?
3) kakva je graficka(ta ATI5470) - jesi probao nesto da pokrenes sa njom - tipa starije igre ili nesto?

pozz.

1. Displej je ok..mada malo je jako osvetljenje, moguce je mozda da moze da se podesi nesto, ja sam doduse samo umanjio malo jacinu svetla sa onim dugmetom na fx (ne znam koji je od f1-f12).... Ali je generlano prilicno dobra slika...

2. Tastatura dobra

3. Sto se tice grafike nisam nista terao niti planiram. Igrice sam davno prestao igrati, tako da od tog testa nema nista.... Najzahtevnije sto ce terati je autocad (2D)... tako da tu ti ne mogu mnogo pomoci.

Inace, laptop je kupio cale da moze da ga nosa i radice se uglavnom MS Office i autocad (2D)...

Mozdra neko drugi moze da iznese jos neka iskustva... E sad pazi, to kakav je ekran i tastatura...to su subjektivne stvari.. Meni su recimo ok, al moguce da su drugom ******. Ono sto znam da ne bih ja mogao na bilo kojem laptopu je da dugo kucam il nesto ozbiljnije radim.. Jer ma kako dobra tastatura da je ne moze da zameni neku desktop.

Pozz

Poslednja izmena:
Vrh Dno