Šta je novo?

hp 6280 ku329es

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
jel ima neko informacije o ovom lap topu??? kako se pokazao i to? ako neko moze da iskopa neki review bio bih vam zahvalan

zar je moguce da niko ne zna nista o ovom notebooku? :(

Ako midliš na 6820, on je odličan, probao sam ga, malo mi se nesviđaju one zaobljene ivice, ali funkcionalno je perfektan, za te pare nema ni blizu tako dobrog laptopa

pa ***, ne može biti kao desktop, ali recimo da je u rangu ostalih hp-ova i da je kvalitetniji nego na npr. Acer laptopovima :D i da je 17'' 1440x900

ma ok to nego jel onaj mat ekran ili sta... ???

jel znas mozda neki sajt na kom mogu da vidim review tog notebooka... ja googlao ali nisam nasao :(

Poslednja izmena:
ne znam za review, ali znam da je ekran sa onim sjajnim premazom, nije mat

jel valja to? mislim koja je razlika i sta je bolje?

meni je bolje. nekako su bolje boje, oštrije, ne znam kako da objasnim. :D a kad je ugašen dobiješ ogledalo :D

da li prilikom koriscenja kada je upaljen vidim svoj odraz u njemu ili samo kad je ugasen?

možda malo na tamnijim djelovima i pod određenim uglom. :D ali ovo sigurno nije nedostatak nego vrlo zanimljiva stvarčica, svidiće ti se sigurno. sad većina laptopa ima taj premaz na ekranu

porucen je notebook za 500e i stize veceras ili sutra...

e sad... gde naci mrtve drivere posto je free dos... :(

puno ti hvala na pomoci

Poslednja izmena:
znaci dolaze driveri???

extra!!!!!!!

ajd javljam cim stigne

hvala svima

Uz MSI koji je bio kod mene je ishlo 3 diska jedan sa driverima i josh dva sa nekim programima. Predpostavljam da HP bar da drivere.

Poslednja izmena:
i zaboravio si 1 mrtvi pixel :p

to je bio standardni paket opreme :p

preko caletovog ortaka nekog pa neka kombinacija i neki dug bla bla..

Poslednja izmena:
e a jel idu drajveri samo za vistu ili i za xp ?

stigo notebook i odma banana... pocnem instalaciju xp-a... prvo sam se smarao jer nije video hdd ali sam iskljucio native sata i pokrene instalaciju... napravim particije (ntfs), sve zavrsi, resetuje se i kaze ntldr is missing... sta mu to dodje???

sve sam sredio, problem mi je pravila particija koja je bila vec napravljena i koju dbl nisam obrisao i napravio normalnu (bila je fat32), nakon brisanja te particije i pravljenja 2 nove ntfs sve je radilo normalno... e sad... muche me driveri za modem... ne mogu nadjem nigde na sajtu te drivere... jel moze neko da pomogne?

i da... lap je hp 6820s a ne 6280 (greska)

sve sam sredio, problem mi je pravila particija koja je bila vec napravljena i koju dbl nisam obrisao i napravio normalnu (bila je fat32), nakon brisanja te particije i pravljenja 2 nove ntfs sve je radilo normalno... e sad... muche me driveri za modem... ne mogu nadjem nigde na sajtu te drivere... jel moze neko da pomogne?

i da... lap je hp 6820s a ne 6280 (greska)

Pa, tebalo je otprilike 1-2 minute
http://h20000.www2.hp.com/bizsuppor...TypeId=321957&prodSeriesId=3442856&taskId=135

pa odatle sam sve drivere skinuo ali nema modem drivera...

...ili sam ja slep :)

Poslednja izmena:
e hvala ti puno, modem radi :))

e a sta mu dodje ehternet controler??? pored toga mi jos stoji upitnik.... :(

Trebalo bi da je mrezna karta.
Ne odgovori gde si ga nasao za 500 evra?

preko caletovog ortaka nekog...

pa da... vidim da se svi muche sa lan karticom pod xp-om i da je neki rus posebno pisao program za nju... moracu da iskopam to negde...

da ne pocinjem novu temu, jeste da je vadim iz cigana al dobro, nadam se da ne krsim pravila...

elem da li je moguce staviti neku jacu graficku u ovaj lap top, da li je isto po principu desktop racunara plug & play ili mora nesto da se lemi i slicno??? naravno da li se to sve isplati? extra sam zadovoljan ovim lapom ali bi mi trebala jaca graficka zbog igranja kada nisam pri desktop racunaru

hvala

Nazad
Vrh Dno