Šta je novo?

HP 530 problem sa punjačem

Tony

Čuven
Učlanjen(a)
24.11.2003
Poena
620
Naime, ona bananica koja se ukači u laptop se pokidala od akanja :)
Jel ima neko ideju na koji način da sredim ili gde da kupim samo deo kabla od transformatora do laptopa? Nov punjač je bezobrazno skup.

Ako nešto nisam dobro objasnio, tu je slika da znate gde je puklo...

Prilozi

• pic1.jpg
    pic1.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 57
Naime, ona bananica koja se ukači u laptop se pokidala od akanja :)
Jel ima neko ideju na koji način da sredim ili gde da kupim samo deo kabla od transformatora do laptopa? Nov punjač je bezobrazno skup.

Ako nešto nisam dobro objasnio, tu je slika da znate gde je puklo...

Pazi kad mi se prekjuce desila ista stvar.... doduse mojom greskom....

Ja sam odlucio da otvorim punjac i premenim komplet kabel sa starog crknutog (i, Bogu fala, nebacenog) punjaca, ali mislim da se taj metalni spic sto ulazi u lap moze ili zalemiti natrag, ili, ako je bas skroz-naskroz iznjakan, odseci kraj i + i - polovi zalemiti na istu budzu od, recimo, kabla sa univerzalnog punjaca s pijace (odokativno odgovara). Postoji mogucnost da odes u servis i iscimas nekog da ti da taj kabel s nekog crknutog punjaca koji oni retpostavljam imadu "na lageru".

Eto ti par ideja, nadam se da ces se odluciti za najkreativniju :p

:wave:

Pazi kad mi se prekjuce desila ista stvar.... doduse mojom greskom....

Ja sam odlucio da otvorim punjac i premenim komplet kabel sa starog crknutog (i, Bogu fala, nebacenog) punjaca, ali mislim da se taj metalni spic sto ulazi u lap moze ili zalemiti natrag, ili, ako je bas skroz-naskroz iznjakan, odseci kraj i + i - polovi zalemiti na istu budzu od, recimo, kabla sa univerzalnog punjaca s pijace (odokativno odgovara). Postoji mogucnost da odes u servis i iscimas nekog da ti da taj kabel s nekog crknutog punjaca koji oni retpostavljam imadu "na lageru".

Eto ti par ideja, nadam se da ces se odluciti za najkreativniju :p

:wave:

Ne može da se zalemi (ja ne mogu), tako je nezgodno puklo da skoro nema na šta. Nekoliko sam puta kao zalemio i opet za dan dva je otpalo.
Koliko košta taj sa pijace?
Poz i hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno