Šta je novo?

Hp 4530s SLOW!

Vegeta

Cenjen
Učlanjen(a)
15.10.2011
Poena
195
Problem se javio juce, laptop je poceo raditi veoma sporo. Trebalo mu je 5 min za podizanje sistema, kod otvaranja foldera oko 1 min. Prva asocijacija virus. Nista, odem u safe mode, odradio scan antivirusom, malwerom, csclenreom i sve ok. Opet se vratim u win7 i opet ista prica, koci, laga, sporo dize sistem. HDD mozda ? Posto imam instaliran linux, doslo mi na ideju kako se ponasa pod ovim sistemo. Udjem u njega i sve ok, nema lagova, normalan boot........Odradim novi install sistema(u pitanju je win7), instalacija je trajala preko 2h!Ako dodam jos da je ovaj poduhvat bio bezuspesan...... gotovo odu zivci:mad::mad::mad:......Kad se malo smirih, odem da pogledam na net sta kazu ljudi za ovaj model i procitam da je u pitanju baterija. Kaze, izvadi bateriju i sve ce biti ok :zgran:. Nista poslusam savet i vidi stvarno lap radi kao nov!:laugh:

P.S Zar je moguce da baterija pravi problem ? Ako je tako zasto laptop radi odlicno pod linuxom(baterija ON) i u safe modu, a pod win7 (baterija ON) radi usporeno ?????:smoke: Kako je to moguce ???:wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
Punjač

Imao isti problem. Probajte naći drugi punjač kod mene je bilo do punjača

Poslednja izmena:
Izvadio bateriju radilo je ok. Vratio bateriju(pre toga malo ocistio konektore od prasine) i radi dobro(sa i bez punjaca), za sada. Znaci, moze onda i baterija/punjac da pravi takve probleme, nisam znao. Do sada nisam imao probelm sa njime a baterija je u opticaju od 2011. Nadam se da su ovo bili samo kratkotrajni problemi, i da se u buduce nece javljati.......

Nazad
Vrh Dno