Šta je novo?

hp 3420 opravka

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
Zaglavio mi se papir tj. neka malo deblja nalepnica u stampacu i ja sam kao i svaki sivonja je malo jace povukao nazad i izvukao.
Tu nastaje problem stampacvise nece da radi samo mu trepce ledioda na dugmetu za paljenjeali niti moze da se nesto stampa niti da ga ugasim.Papir sam izvadio ceo tako da nema nikakvo parce ili nesto slicno da je zaglavilo
Da li neko ima prestavu sta se moglo desiti i kako da ovo resim da ne nosim u servis i cekam jedno 10 dana da oni to izmozgaju. kako da ga nateram da povuce papir

Da li si primetio (cuo) da si nesto polomio prilikom vuce?
Ne zuri sa servisom.. ne isplati se to servisirati...

Hmmm... samo jedno pitanje... Da li si probao da izvadis adapter iz struje? Ja imam 3325 takodje sa samo jednim dugmetom. Kada se printer zabaguje iz raznih razloga (nestalo papira, prekinuo si stampu ali stampac to ne provaljuje pa i dalje pokusava da nastavi sa stampanjem) "resetujes" ga tako sto drzis dugme za paljenje par sekundi. To nigde ne pise u uputstvu i to sam slucajno provalio, ali pre toga sam uspesno resavao problem gasenjem stampaca na silu vadjenjem adaptera is uticnice. Da, i ako budes vadio adapter, moras da ga drzis iskljucenog par sekundi i da sacekas par sekundi nakon ponovnog ukljucivanja u mrezu, pa tek onda da upalis stampac preko dugmeta... U suprotnom moze da se desi da nece nikako da se upali ili da sistem prepozna da je u pitanju sasvim drugi model. To se opet resava ponavljanjem procedure iz pocetka :)

Gox je napisao(la):
Da li si primetio (cuo) da si nesto polomio prilikom vuce?
Ne zuri sa servisom.. ne isplati se to servisirati...
nisam nista cuo da je puklo a i otvarao sam ga da vidim da li je nesto puklo ali nema nista da se vidi.
kdejan: pokusao sam da ga resetujem i da ga ugasim posve iz struje i iskljucim mu i usb ali nista kad ga ukljucim u struju sam se pali bez pritiskanja dugmeta i samo trepce i to ne onako polako kao kad nema papira vec brzo tako nikad dosad nije treptalo. Neznam samo da nisam neki od onih zupcanika izbacio iz lezista ili nesto tako

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno