Šta je novo?

HP 2200C ili Mustek...

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li neko moze da mi kaze nesto o HP-ovom skeneru 2200C??? Da li ga je neko koristio, ima ga, ili bilo sta o njemu.
Da li je bolje uzeti HP-a ili neki jeftiniji Mustek?

Hvala!
Filip

Filip je napisao(la):
Da li neko moze da mi kaze nesto o HP-ovom skeneru 2200C??? Da li ga je neko koristio, ima ga, ili bilo sta o njemu.
Da li je bolje uzeti HP-a ili neki jeftiniji Mustek?

Hvala!
Filip
Sto se tice kvaliteta i trajnosti, HP je daleko bolji. Jedini problem je sto za HP moras skidati drajver velik nekih 40Mb sa neta (za XP). Inace, ako imas koju dem-icu vise, bolji je HP3400c (daleko bolji i brzi software). 2200C je katastrofalno spor na 600 ili 1200dpi.

Imam 2200 i prezadovoljan sam njime.Naravnokoristim ga za kucnu upotrebu.Ni brzina nije toliki problem(sto se mene tice nije uopste toliko spor) jer retko kad ces skenirati celu A4 stranu u 1200dpi.Ima usb,nema paralelni,lepo skenira fotografije,mozda malicko svetlije,ali to sam dotero programu za skeniranje.Pravi izbor za kucu,a uz to ima i klasican HP-ovski dizajn za razliku od 3400 modela koji je sav fenci.
Moj ortak ima musteka i koliko sam upordio sa hp-om ipak je hp dosta bolji.

:->

Ako vec uzimas HP (2200C), a pomenuti je sasvim dobar izbor, mozda bi trebao da razmislis o 3400C. Kod mog dilera je pomenuti skuplji za nekih 30DM od 2200C. Kupio sam ga neki dan i sasvim se dobro pokazuje . . .(98, 2000, XP);)

$$$

Posto nemam mnogo love, razmisljam o Musteku, ali mi je ponudjen doticni HP za nekih 30-40 DM vise (zaboravio sam tacno koliko) od Musteka. E sad, ja sam razmisljao da skupim jos i tih 30dm pa da uzmem taj HP, ako je zaista toliko bolji. E sad da se ispruzim jos 30 DM preko svega toga...
Cuo sam da AGFA ima najbolji odnos cena/kvalitet, ali je nema kod nas. Ako neko zna ko uvozi AGFA neka mi javi. Zna li ko sta o tim skenerima? I jos nesto, BearPaw ili ScanExpress od Musteka (ako ne nadjem AGFA skener)? Posto mi se nesto cini da HP mnogo vise naplacuje ime nego kvalitet.

Vrh Dno