markosvaba
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.07.2008
- Poena
- 320
Imam 1020 i sada otac kupio ml-1640. Koji je po vama bolji stampac? koji ostaviti a koji prodati?
Jesi uporedjivao inicijalnu i kupovnu kasetu? Kolega mi je pricao da je imao obe, i da na kupovnoj postoji osigurac kao na ranijim kasetama poput ML2010(i tamo je na inicijalnoj kaseti bilo varijanti bez osiguraca ali ostavljeno leziste za isti), i da je lepio super lepkom na mesto osiguraca na kupovnoj kaseti. E sad da li je u pitanju toner za 1640 ili neki drugi samsung ne bih znao da ti kazem, ajd baci pogled pa javi.A gde se zameni čip ?
Sve moze da se resi ako se zna,1640 moze da se reciklira ako se ugradi cip u stampacu i radice bez problema,a ono tipa 50-50% je do majstora,jer smo do sada uradili preko 20-30 stampaca 1640 i svi su prihvatali reciklirane kasete,isto tako samsung 4300 moze da se resi i to bez cipa,znaci softverski.Cip za 1640 kosta oko 10e ....
@Nemanja76
Da li si ovo licno isprobao - na koliko stampaca i da li rade i posle par punjenja tonera ???
Ne razumem zasto ne bi pristao?? Pa koliko ga kosta nov toner? Skoro kao stampac.
Meni se dogodilo da sam punio ink jet kertridže jednoj gospođi u servisu,da bi me zvala posle dva sata i požalila se da nisam uradio dopunu kako treba jer nakon dopune kertridža njen monitor je crno beli a ne u boji.
HP ostavi.
Ne razumem zasto ne bi pristao?? Pa koliko ga kosta nov toner? Skoro kao stampac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari