Šta je novo?

HP 1020 problem sa driverima u WinXP SP1

ru(sic)

Čuven
Učlanjen(a)
16.03.2003
Poena
604
kao shto naslov kazhe... prvi put kad sam prikljuchio shtampach na komp proshao sam kroz pakao...na kraju sam na win support iskopao objashnjenje kako se pishu driveri itd... par sati kasnije imao sam funkcionalan driver koji je terao shtampach ok... sad je opet doshao red da se na novi komp instalira j3b3n1 HP 1020 koji radi ok samo na SP2 mashinama i ja ne mogu da nadjem te "moje" drivere.. nemam nameru da prolazim kroz haos koji sam proshao proshli put... pliz pliz nek mi neko kazhe da ima lak nachin da ovaj shtampach proradi preko usb 2.0 na win xp sp1... ko ima shtampach zna da driveri koji dolaze na disku kao i driveri sa sajta ne rade.. pishe da su za win 98 i blah blah... ako nekome pada na pamet koji josh info o kompu da dam u cilju laksheg reshavanja problema nek kazhe... MB je gigabyte k8nf-9,...

Windows Update nudi najnoviji Microsoft drajver za 1020.

Drajveri sa CD-a rade bez greške (XP SP2). MORA se ispoštovati postupak koji je dao HP: ugašen printer priključiti na USB port (može i na 1.1), pokreniti instalaciju, i printer uključiti tek kada sw to zatraži.
U protivnom, prolazi se kroz pakao koji si pomenuo.

jedva se dokopah kompa.. elem... kako da skinem taj ms support za 1020 a da NE instaliram SP2?
@tesa: kako da skinem samo taj update? bez ostalih *******cija...

@merlin: par puta sam hteo da predjem na sp2 ali neshto definitivno nije ok sa mnom i sp2... svaki put novi set problema... chak sam i naruchio od MS-a disk sa sp2 i instalirao sa njega i opet imam probs... baguje se prikaz slika u operi... java i flash imaju obichaj da ne rade... milion nekih sitnica.. dodushe shtampach se instalira bez problema... :D neko iz ms ne voli mene i kompove na koje instaliram sp2...sa sp1 sve leti... uglavnom nikada necu instalirati sp2... uostalom ja sam mac guy pa mi je muka svaki put kad treba sredjivati neki novi pc... sp1 mi radi savrsheno u svakom pogledu osim ovo smaranje sa shtampachem...

@filo: ovaj universal print driver ne podrzhava 1020...
HTML:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/en/sm/network_software/universalprintdriver_specifications.html

@kibicer : da.. ovako radi u sp2.. ali ***... u sp1 ne...

zhao mi je shto vas smaram... samo sam pomislio da je neko radio ono shto sam ja proshli put radio..

otishao ovde:
HTML:
http://www.microsoft.com/whdc/archive/usbprint.mspx
i zbudzhio neshto u HP1020U.inf i voila.. sve je radilo... sad kad sam preneo shtampach na novi komp zaboravio sam da backupujem te moje drivere.. i ***.. sad smaram vas.. sorry...

Vrh Dno