Šta je novo?

HP 1010 nece da stampa

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Dakle sve je pocelo pre par sati iz cista mira... Nakacio sam novi monitor Samsung 970P umesto starog 757NF (i pritom raskacio USB kabal koji je isao uz njega (ako ima neke veze))
Gorepomenuti stampac jednostavno ni iz jednog programa nece da stampa! XP ga normalno prepoznaje...cak sam reinstalirao drajvere...opet ga Windows normalno prepozna... Pritiskom na taster na samom stampacu odstampa test stranu, ali iz Windowsa NISTA NI MAKAC! Znaci nece ni test stranu niti bilo sta drugo... :crash: :crash:

Stvarno ne znam sta se desilo! (opet napominjem da sam probao da sve deinstaliram i izbrisem iz Device Managera ali reinstalacija prodje u najboljem redu i status stampaca je READY! Ali nece nista da stampa iz Win-a... (pojavi se ikonica u trayju na kratko kao kod pravog stampanja ali jednostavno nestane i nista se ne desi...)
Sta da radim? HELP! :zgran: :wall: :wall:

On je i meni ranije pravio probleme i to obavezno sa instalacijom drajvera i izbacivanjem prezne strane. Uglavnom se reshenje svodilo na 100%-tno sklanjanje drajverea i svih ostataka istih jer me je DOT4 uvek neshto zavlachio. Po netu sam dosta vremena proveo trazeci reshenje ali slaba vajda. Mozda ce zvuchati glupo ali ako ti je upaljen SystemRestore (meni nije :d) probaj tako. I naravno jel si probao da ubodesh shtampash u neki drugi USB port? I to chesto moze da pomogne ma koliko glupo zvuchalo!

Probao da ubodem u 2. USB...palo mi na pamet...sve isto...
Nije ni meni upaljen SystemRestore... :D
Čak sam skinuo i drivere s neta...isti đavo...tako me mrzi da reinstaliram XP... Mora da postoji II način...
Brisao sam sve što ima veze sa DOT4 (mada mi se čini da ga u Device Manageru nisam ranije video kad DOT4 već običan USB al možda se tripujem...)
Jel ima neko rešenje? P.S. Ovo je prvi put da mi 1010 pravi probleme i to nemam pojma zašto!

Probaj Ovo

cao

Stvarno ti imas problem da dajes komandu da stampas ali nece da stampa, a na desni ugao imas ikonu stampaca.
prvo deinstaliraj od kontroll panella HP shtampac 1010
posle idi na run-regedit pritisni F3 i trazi hp 1010 i brisi i od registra
posle ristartiraj racunar.
posle stavi cd i pocni na instaliras ali pre nemoj da konektujes stampac na racunar, on posle ce traziti da konetiras i onda sam windows instalira drajvere.
probaj ovo

Sve sam već probao i brisanje iz registrija...Jedino nisam probao da diskonektujem štampač pa da onda instaliram drajvere...Sa' ću da probam! Hvala! :)

Vrh Dno