Šta je novo?

How to force 256 colors?

Master)D(M1nD

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2004
Poena
320
Imam Vistu i graficku iz potpisa koja podrzava samo 16bit i 32bit. Problem je u tome sto ne mogu da igram starcraft jer on trazi 640x480 256 colors mode. Isao sam desni klik na shortcut -> proprities -> compatibility i stavio sam "run in 256 colors", "run in 640 x 480 screen resolution", compatibility na winxp i probao sam i na win98, medjutim problem je sto graficka kartica ne podrzava 256 colors!.

Jel postoji neki ati driver koji ima 256 color ili neki drugi nacin na koji mogu da force-ujem 256 colors? Ili mozda neki treci nacin da pokrenem starcraft na Medium (16bit) ili Highest (32bit) color settings?

Heh, radi tako, mada... to nije resenje. Tamo nemam zvuk, a i cimanje je. Mora da moze nekako drugacije.

Instaliraj WinXP/Win98 na virtuelnoj mašini preko VMwarea pa iz nje igraj stare igre.

Instaliraj WinXP/Win98 na virtuelnoj mašini preko VMwarea pa iz nje igraj stare igre.
Nah:S:, freeware solucija mi treba 🙂, ne koristim crackovan softver.

Mislio sam da probam sa drugim driverima, omega drivera josh nema za vistu, mozete mi reci josh neke alternative (non-official, kao omega driveri) da probam sa njima.

Nasao sam resenje 🙂. Izbrisao sam ati display drivere i sada radi 🙂 (sa windows default driverima). Jeste da mi stoji onaj znak pitanja u device manageru, ali nema veze 🙂. Videcu kasnije ako budem nasao neke stare drivere da stavim da radi starcraft na njima, za sada sam zadovoljan 🙂.

Nadam se da mi nece praviti problema po windows-u trenutni driveri.

Po Windows-u neće, ali ti neće raditi nijedna 3D igra

Po Windows-u neće, ali ti neće raditi nijedna 3D igra
Nije ni potrebno 🙂. Davno sam ja prestao da se "bavim" igranjem.

Malo me cima kada skrolujem strane u operi, ne refresuje mi kako treba, upravo trazim neke starije drivere.
Edit: Problem resen windows driver update service-om.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno