Šta je novo?

..how to disable driver signature..win 7 SP1..x64..??

..proba sam..i radi..posto nista drugo nije uspelo..e sad..kako sam ga instalirao..i sredio drajver..tako su mi se profil na face sam odlogovao..i trazio da se ponovo logujem..tj unesem pass..
..malo me ovo plasi.."you are using this software at your own risk, we do not take responsibility for any damages to your system, but we do not believe it can harm anyone anyway"..

..jesam probao..pa skoro sve nacine koje sam nasao..a ima ih ja mislim tri..cetri..a ni jedan nece..pa ni ovaj..pa sam zato resio da pitam za savet..posto nije da oni nisu radili..ali..kako sam skapirao citajuci po drugim forumima..to da su sve mogucnosti..koje su do sada bile moguce..onemogucene novim updajetovima..tj sp1..

jedini nacine je da se iskljuci driver enforcement aka ono sto sam ti linkao ... postoji jos 1 nacin a to je da manuelno signujes driver ... svojevremeno sam to radio za neku wifi karticu koja nije nikako htela da sljaka na 7x64... Medjutim to je tako mukotrpan posao da ti ne mogu opisati. Nikakav virus/etc neces dobiti od onog software-a sto sam ti linkao. You use it @ your own risk je u smislu - koristis drajver bez dig.cert. etc ne odgovaraju za stetu nastalu od strane drajvera koji koristis etc... Sve u svemu ako nemas multiboot to ti je najednostavniji nacin da sve sljaka ...

Nazad
Vrh Dno