Šta je novo?

HOTSPOT podesavanja

nemanja-992

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2010
Poena
395
kao prvo laptop mi je povezan kablom na net i sada pokusavam da napravim hotspot server preko kojeg cu da kacim mobilni telefon na mrezu i na njemu da imam net.. sve u svemu, ja napravim mrezu ali nikako mi ne uspeva da preko telefona pronadjem mrezu.. da li je problem do telefona ili mora nesto dodatno da se podesava??

Pa jel imas tu novokreiranu mrezu kada skeniras dostupne wifi mreze na laptopu? Ja isto to imam napravljeno, znaci ad-hoc na laptopu i tako se kacim tabletom i telefonom bez problema
Naravno kada napravis ad-hoc share-ujes tu lan mrezu preko ove wifi da bi uopste imao net, ali ti nisi ni stigao do toga ako sam te razumeo

da, imam je u dostupnim mrezama.. kliknem na nju idem conect ali opet nista... kako da podesim da sharujem lan mrezu preko wifi?? jel treba nesto dodatno da odradim osim ovoga sto sam napravio hotspot?

Ako je nokia trebalo bi da se spoji na adhoc opusteno ali ako je android mislim da verzije do gingera sigurno imaju problem sa adhoc, postoje neki romovi koji su imali taj problem resen...

u pitanju je bas android... :(
samsung galaxy s 2.3.5 android.. i9000XXJVT

velika je mogucnost da ne radi adhoc povezivanje , imas toga pun internet jer je i mene to zezalo pa sam tarzio pre 2 meseca, inace ostali telefoni koje sam probao se povezuju najnormalnije a android nece, ***...

Treba da pise waiting for users ili tako nesto kada kliknes na to connect, to je to, ako je fon ne vidi onda je do fona, probaj ako imas neki drugi uredjaj, laptop od komsije itd ali kako vec rekoste da je se vec desavalo, onda je do fona. Ja nemam problema sa honeycomb-om, verzija 3.2, ali sam isto citao da starije verzije nisu prepoznavale ad-hoc mreze. Smor
A sto se tice share-ovanja, lan konekcija, desni klik properties, tab sharing, stikliras onu kockicu "share this network bla bla" i dole izaberes tu wifi mrezu koju si napravio

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno