Šta je novo?

HOTSPOT KAda ce u Beogradu?

kicsi

Slavan
Učlanjen(a)
01.08.2005
Poena
301
Kada ce se sa PDA moci koristiti internet u BGD-u?

Sedids na Kalemegdanu, Adi, na Trgu i pijuckas kafu i surfujes na netu ili vrsis svoj posao .....

Dali je to futuristicno ili ce kad -tad biti realnost.

Imam super iskustvo sa free HOTSPOT-ovima u inostranstvu

nazalost koliko ja znam jedino verat ima free net na tashu. da po kaficima u gradu ima ili na faxu kod mene to bi bio jedan od razloga da kupim pda sa wifi. ali nazalost za sada nista... :(

Pre neki dan sam bio u BGD sa drustvom, u restoranu/kaficu negde u centru (mislim da se zove Dorian Grey). Rekose mi da tu imaju free wireless, a ja nisam bio lenj pa sam izvadio thinkpad da isprobam - radi :)

a koliko je brz net? i da li ima nekih ogranicenja?

kicsi je napisao(la):
Na BK univerzitetu?

ne, na megatrendu. inace najavili su da ce u novoj zgradi (koju usput grade vec godinama :d ) biti wireless za studente. tako da ce mi to biti dodatna motivacija da cesce posecujem fax. ;)

Poslednja izmena:
Ima sigurno na beogridu hostspot cini mi se na svakom njihovom APu. Oni su ovde na nbg-u u blokovima. Naravno potreban je user i pass tj "kucni" nalog na beogridu.

Ima kafic "HOTSPOT" blizu PMF-a.. bivsi Plavi jahac.
Tamo svaki gost ima laptop. :)

yooyo

Geek, to je premali domet. A i sta oni smaraju za opremu, a ovde puste hotspot :wc:

kicsi, bice...za koju godinu :(

yooyo je napisao(la):
Ima kafic "HOTSPOT" blizu PMF-a.. bivsi Plavi jahac.
Tamo svaki gost ima laptop. :)

yooyo

tamo cesto svracam jer mi je blizu fax ali nisam primetio da svaki gost ima laptop i da imaju wireless. ti se to zayebavas zbog imena kafica ili ozbiljno imaju net tamo?

PJ je napisao(la):
Geek, to je premali domet. A i sta oni smaraju za opremu, a ovde puste hotspot :wc:

Pa imaju previse zainteresovanih i ovde u blokovima tako da im se j za nove korisnike, pogotovu ako su dalje. Naravno, uz odgovarajuci kesh sve moze.

Tash provereno radi, pre neko vece sam bio na bazenu, upalio PDA i prijatno se iznenadio :D

Nadam se ne uskoro

Dali ce postojati mesto na kugli gde ce covek moci da se skloni a da nema neta, oazas bez racunara i interneta
Odes u kafe net, odes na adu net, svuda bi net cemu bre to dali neko shvata da se tako postaje rob. Bavim se takodje racunarima ali mislim da mnoge stvari prelaze u debilizam. .*** Vas bre internet vise, hocete i da ga sanjate, da vodite ljubav sa njim ili neznam sta vec dali ce to sto ce te imati internet na svakom mestu gde pozelite da vas usreci ako hoce nemam nista protiv, ali bez mene, sto se mene tice da ga vise nema nebih me mnogo unesrecilo.

Onda nemoj da visis po forumima nego sprovodi to sto pricas

Hvala na odgovorima. Provericu neke.
Nadam se da ce uskoro biti uobicajan stvar po Srbiji

gmlale je napisao(la):
Dali ce postojati mesto na kugli gde ce covek moci da se skloni a da nema neta, oazas bez racunara i interneta
Odes u kafe net, odes na adu net, svuda bi net cemu bre to dali neko shvata da se tako postaje rob. Bavim se takodje racunarima ali mislim da mnoge stvari prelaze u debilizam. .*** Vas bre internet vise, hocete i da ga sanjate, da vodite ljubav sa njim ili neznam sta vec dali ce to sto ce te imati internet na svakom mestu gde pozelite da vas usreci ako hoce nemam nista protiv, ali bez mene, sto se mene tice da ga vise nema nebih me mnogo unesrecilo.
jel ovaj post bio jubilarni 50 zbg oglasa?
ako ti sve to smeta - kupis brate ovce pa na Rtanj i uzivas

Vrh Dno