Šta je novo?

Hot CPU Tester Pro ?

• Začetnik teme Začetnik teme MK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MK

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2002
Poena
609
pozdrav
da li neko ima Hot CPU Tester Pro full verziju ili link za Download?

E ima nas dosta koji bismo to rado posedovali....
Ja sam prekopao ceo net u potrazi zaim, a siguran sam da nisam jedini.
Bila je cvojevremeno rasprava oko toga. Cak su neki ljudi pominjali da su spremni da ga kupe, ali nisam siguran kako se to zavrsilo posto je odjednom nestalo interesovanje za tu temu 🙁

Imam ga ja

moze i mailom jer je zipovan na samo 520 kb 🙂

Moze i meni na mail.

Imam ja 3.41 Pro, poslacu vam al' da ga neko postavi na sajt pa da ljudi mogu da skidaju, a ne sad svima na mail.

Poslato Miiroslavu, pa ce se nadam se pobrinuti za dalju distribuciju.

evo nekako ga upravo skidam, ali cu sutra da ga aploudujem, rikno mi mis pa se sad zezam na forumu sa tastaturom 🙁

Ajde miroslave ne igraj se sad sa mishevima nego uploaduj 😀

Elem i ja sam zainteresovan ali me interesuje koliko je dobar u testiranju stabilnosti. Probao sam gomilu takvih programa za tesiranje i svi kazu da je OK ali kada sam pokrenuo Serious Sam , video sam da treba da dignem napon procesoru.

Ajde neka ga neko i meni posalje na mail

Unapred hvala.

uh, posle vise od 2 i po godine, oprostio sam se od microsofta. kupih onog geniusa za 500 din 😀 jes da je ****** naspram optike, al privremeno... no da ne duzim, evo linka:

xxx://3xw.nma-fallout.com/temp/HCTPro.zip

maskirao sam link da me neko ne ukeba za stavljanje pirata 😀 unutra je serijki info

ps. link ne moze u domacem rezimu, server je negde u "ameriku" kolko se secam 🙂

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Elem i ja sam zainteresovan ali me interesuje koliko je dobar u testiranju stabilnosti. Probao sam gomilu takvih programa za tesiranje i svi kazu da je OK ali kada sam pokrenuo Serious Sam , video sam da treba da dignem napon procesoru.

Svi oni rade posao, al' jedino verujem Prime95 kad pokrenem i odradi bar 12 sati torture test na masini da je sve ok.

I ja iz licnog iskustva mislim da je prime95 boom boom boom najbolji!

Ovo programce mi je interesantno pre svega za kolekciju jer sam dosad imao samo obicnu limitiranu verziju, a ova prava se stvarno ne moze tako lako naci!

Hvala Alexandar-u sto nas je castio i Miroslav-u koji ga je okacio! 🙂

Pustio sam ja prime95 celu noc da drnda i nista, napon default 1.65V a celeron 633@950. Serious Sam izabci posle par minuta! I ko je sada bolji test? Ona koji ce posle mozda 36h dr*anja da kaze da ti je masina nestabilna ili onaj koji odmah to uradi. Pri tome je SS i sveobuhvatniji jer "muci" celu masinu.

Bila je cvojevremeno rasprava oko toga. Cak su neki ljudi pominjali da su spremni da ga kupe, ali nisam siguran kako se to zavrsilo posto je odjednom nestalo interesovanje za tu temu

---->bio je thread ovde na benchu ali davno. jedan od benchmarkovaca ga je kupio preko neta jer mu se svideo program ,te ga je nesebicno i svima nama razdelio.

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Pustio sam ja prime95 celu noc da drnda i nista, napon default 1.65V a celeron 633@950. Serious Sam izabci posle par minuta! I ko je sada bolji test? Ona koji ce posle mozda 36h dr*anja da kaze da ti je masina nestabilna ili onaj koji odmah to uradi. Pri tome je SS i sveobuhvatniji jer "muci" celu masinu.

Prime95 testira CPU i memoriju, a ne AGP i video kartu, mislim da je u kombinaciji sa 3dMark-om ne prevazidjen.

Primer iz prakse:

Tbird 850 oc na 950 napon 1.85V, 3DMark se vrti 10x i nikom nista. Sve OK. SS i to demo - texture flashuju i igra puca !!! SS rula.

Hvala za cpu tester.
Zanima me gde se moze naci taj program - Serious Sam, nisam uspeo da ga
pronadjem na internetu
pozdrav
Miki

MK je napisao(la):
Hvala za cpu tester.
Zanima me gde se moze naci taj program - Serious Sam, nisam uspeo da ga
pronadjem na internetu
pozdrav
Miki
serious sam je igra i nije mi jasno kako nisi uspeo da nadjes neki info na netu o njoj

Sta vam je bre ljudi, ovaj hot cpu tester pro ne valja nista, pa procesor i chipset se skoro uopste ne zagreju. Imam stari hot cpu tester beta, koji je jos i besplatan, a masina se zagreje 10 stepeni kad ga pustim da radi...

Miroslave, bacam ti ga na mail...

Geek_master je napisao(la):
Sta vam je bre ljudi, ovaj hot cpu tester pro ne valja nista, pa procesor i chipset se skoro uopste ne zagreju. Imam stari hot cpu tester beta, koji je jos i besplatan, a masina se zagreje 10 stepeni kad ga pustim da radi...

Miroslave, bacam ti ga na mail...

Imas u programu opciju Diagnostic i pod njom Smart Mode i Burn In. Ukljuci Burn In pa ce da ga zagreje.

Alexandar je napisao(la):
Imas u programu opciju Diagnostic i pod njom Smart Mode i Burn In. Ukljuci Burn In pa ce da ga zagreje.

Ok, probacu. Bacio sam betu miroslavu na mail, mada ako si u pravu za ono gore, onda i nema potrebe da je kaci. Moja greska.

Nazad
Vrh Dno