Nebojsa Lukic je napisao(la):Elem i ja sam zainteresovan ali me interesuje koliko je dobar u testiranju stabilnosti. Probao sam gomilu takvih programa za tesiranje i svi kazu da je OK ali kada sam pokrenuo Serious Sam , video sam da treba da dignem napon procesoru.
Nebojsa Lukic je napisao(la):Pustio sam ja prime95 celu noc da drnda i nista, napon default 1.65V a celeron 633@950. Serious Sam izabci posle par minuta! I ko je sada bolji test? Ona koji ce posle mozda 36h dr*anja da kaze da ti je masina nestabilna ili onaj koji odmah to uradi. Pri tome je SS i sveobuhvatniji jer "muci" celu masinu.
serious sam je igra i nije mi jasno kako nisi uspeo da nadjes neki info na netu o njojMK je napisao(la):Hvala za cpu tester.
Zanima me gde se moze naci taj program - Serious Sam, nisam uspeo da ga
pronadjem na internetu
pozdrav
Miki
Geek_master je napisao(la):Sta vam je bre ljudi, ovaj hot cpu tester pro ne valja nista, pa procesor i chipset se skoro uopste ne zagreju. Imam stari hot cpu tester beta, koji je jos i besplatan, a masina se zagreje 10 stepeni kad ga pustim da radi...
Miroslave, bacam ti ga na mail...
Alexandar je napisao(la):Imas u programu opciju Diagnostic i pod njom Smart Mode i Burn In. Ukljuci Burn In pa ce da ga zagreje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari