Šta je novo?

Hot CPU Tester Pro 3

• Začetnik teme Začetnik teme tex707
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tex707

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
680
Zna li neko da li negde moze da se downloaduje ovaj program...Full verzija, ne Lite?

tex707 je napisao(la):
Zna li neko da li negde moze da se downloaduje ovaj program...Full verzija, ne Lite?

Bilo ga je na:

p**h://www.ttdown.com/softview.asp?softid=2789

Pre koju nedelju neko sa bencha ga je okacio pa smo ga pokupili sa seriskim brojem!

Ja sad posto me nesto izgleda memorija j*be ajde reko bas da ga probam jer znam da me letos nesto nije odusevio mada sam imao onu limitiranu verziju pa sam mislio mozda se zato nije bas pokazao!

Pustao sam juce testove za memoriju, cashe i prime test svaki po sat vremena i nikakvu gresku nije prijavio! Dok je Prime bacio error posle par min a sledeci put posle 1min! PassMark BurnIn-u je trebalo oko 5 Min i javio je Error Verifing Data in RAM!

Inace Gresku sam primetio u realnom radu prilikom otpakivanja nekih rarovanih CD image-a! A posle se na testovima potvrdilo osim sa ovim HCPUTP-om

Znaci nema razloga da ne koristite prime za testiranje posto je besplatan a zna radnju!

Ako treba nekom ovaj HOT mogu poslati isto!

no name je napisao(la):
Pre koju nedelju neko sa bencha ga je okacio pa smo ga pokupili sa seriskim brojem!

Ako treba nekom ovaj HOT mogu poslati isto!

Prime imam....i ponekad mi se desava suprotno....Prime ne prijavljuje gresku, a Hot CPU prijavi, i to LITE verzija...zato bih voleo da imam full...ako mozemo nekako da se dogovorimo da posaljes, bio bih veoma zahvalan.

Inace, probao sam onaj kineski sajt...ne moze da se otvori starnica za download...a i ne znam kako da "prebacim" na engleski...ako je uopste moguce.

Nazad
Vrh Dno