shtaps
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2003
- Poena
- 619
Jasno mi je da i nasi provajderi hostuju na stranim serverima ali treba mi strani provajder hosting usluga. U principu pristajem i na domaceg ako mi omoguci sledece: min 2 GB prostora sa neogranicenim protokom, php/SQL, FTP 24/7, SSL, Unix server, min 10 poddomena a da pritom nebrinem hoce li vrisnuti sutra ili prekosutra. Jos ako sve to mogu bez velikih dogovora da platim Virtuonom i da aktiviraju nalog odmah...
Znaci, imate li iskustva sa nekim stranim provajderom? Zanima me pre svega pouzdanost i brzina. Kakvi su u pogledu izlazaka u susret klijentu sa posebnim zahtevima (tu mislim pre svega na neke korekcije ako posluju kao i nasi sa paketima a nemaju bas ono sto meni treba ni u jednom od njih - kod nas se ovo pokazalo kao neprebrodiva prepreka).
Nije da mi gori pod nogama ali moram da znam sto pre koje su mi opcije. Finansije nisu ogranicenje u ovom slucaju.
Znaci, imate li iskustva sa nekim stranim provajderom? Zanima me pre svega pouzdanost i brzina. Kakvi su u pogledu izlazaka u susret klijentu sa posebnim zahtevima (tu mislim pre svega na neke korekcije ako posluju kao i nasi sa paketima a nemaju bas ono sto meni treba ni u jednom od njih - kod nas se ovo pokazalo kao neprebrodiva prepreka).
Nije da mi gori pod nogama ali moram da znam sto pre koje su mi opcije. Finansije nisu ogranicenje u ovom slucaju.