Šta je novo?

Hosting Provajding

tets1234

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2004
Poena
301
E da ja postavim jedno pitanje, npr. ja zelim da otvorim jedan hosting provajder, sta mi treba i koliko bi to sve kostalo, tu govorim i oprema i link i sve... Molim za brz odgovor i ako je moguce opsiran i sveobuhvatan....

tets1234 je napisao(la):
E da ja postavim jedno pitanje, npr. ja zelim da otvorim jedan hosting provajder, sta mi treba i koliko bi to sve kostalo, tu govorim i oprema i link i sve... Molim za brz odgovor i ako je moguce opsiran i sveobuhvatan....
Najjednostavnije ti je da zakupis server od http://www.ev1servers.net/english/index.asp
Vidis sta bi ti odgovaralo za pocetak. Uzmes nesto sto ima Ensim i to ti je to. U najkracim crtama.

a nemoj ni ev1servers - theplanet.com (jaca divizija servermatrix.com-a) je odlican izbor jer kod njih imas par stvari koje tvoj server dizu iznad ranga "dedicated" masine - imas poredjenje totalcontrol vs. dedicated na njihovom sajtu. zavisi sta 'oces i kolko para si spreman da ispljunes... ako 'oces DualXeon sa 100% (ne 99.9!) garantovanim network i hardware uptime-om, konzolom za hardversku kontrolu masine etc., to ima svoju cenu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno