Šta je novo?

hosting i domen, sta uzeti?

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
uskoro treba da na internet postavim svoj sajt sa radovima, a voleo bih i da posedujem dovoljno prostora na internetu gde bi uvek mogao da bezbedno kacim sve svoje buduce radove (kako sa fakulteta, tako i posla).

sto se tice samog sajta, on nije preterano zahtevan. tu je nekoliko stranica sajta, flash galerija sa manjim brojem radova koji posetioci mogu videti i kontakt forma.

kada je u pitanju prostor koji mi je potreban, nece tu takodje biti puno stvari, jer ce se vecina stvari koje budem kacio sastojati od crteza, slika, eventualno nekih manjih fajlova.

moje pitanje je koju firmu mi preporucujete za hosting? takodje, zeleo bih i da uzmem domen (ne znam da li je ok uzeti .com domen iako sam fizicko lice) u istoj firmi, cisto da se ne cimam kasnije. voleo bih da to bude neka domaca firma, buduci da imamo losu vezi sa inostranstvom po pitanju placanja, pa da tu ne bude previse komplikacija...

bitno je da je pouzdano. cena takodje igra veliku ulogu, jer sam buduci student i ne bih zeleo da mi to previse optereti novcanik. znaci, nesto malo jeftinije, skromnije ali sigurno i pouzdano.

to je u principu to, zahvalan unapred!

Jel podrzava neki od tih providera Python preko FastCGI-a?

GoDaddy FTW!

Potrazi kodove za popust na netu.

Vrh Dno