Šta je novo?

Horizon: Zero Dawn

Nije tačno, ne bi mogao da je aktiviraš u Srbiji.
Piše i da je out of stock pa možda zato nije ažurirano.
Uvek proveri na stimu, ako dotična igra nema svoju stim stranicu onda nećeš moći da je aktiviraš (ova igra, God of War Ragnarok, Ghost of Tsushima itd...)

Ti BAŠ nisi u toku :D
SONY je u novije igre uveo obavezu posedovanja PSN naloga a dotični nije dostupan u Srbiji (kao i u još oko 170 zemalja sveta)
Znači bukvalno ne žele da uzimaju novac.
Google kaže da na svijetu postoji 195 država, pa je podatak o 177 blokiranih stvarno zanimljiv (taj broj sam negdje pronašao).

Pokušao sam pronaći šta je razlog, navodno oko nekih zakona u tim državama, šta znam.

Nekidan sam na Steamu na popustu kupio God of War, ta može, ali ne može God of War Ragnarök, a i za obični God of War tamo stoji "Publisher: PlayStation Publishing LLC".

Znači bukvalno ne žele da uzimaju novac.
Google kaže da na svijetu postoji 195 država, pa je podatak o 177 blokiranih stvarno zanimljiv (taj broj sam negdje pronašao).
Nije bas 170 zemalja, u pitanju su Steam regije. SteamDB ih naziva "countries", pa odatle mala zabuna. Ali u svakom slucaju oko pola sveta (mozda i malo jace) nije podrzano (naravno, sva najveca trzista su podrzana, tako da sa te strane Sony nema problem).

Ali te nista ne sprečava da otvoriš US nalog i djuskas. Nije baš da je situacija bezizlazna.

Vrh Dno