Šta je novo?

Horiz. linije po ekranu u toku.......

darkoto

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
609
........gledanja filmova i igrica.
Inace slika u programima i windows-u je ok nema nikakvih promena.
Ploca je Asus a7v8x-mx se sa integrisanom S3 grafikom.
Da li neko zna u cemu je problem, da li je riknula integrisana grafika ili je nesto drugo?

To liči na problem sa drajverima...skini najnovije pa vidi šta se dešava... Sve dok ne zamrzava računar pri 3Du ili filmovima rekao bih da nije riknula grafika!

OK, ali nema mi bas neke logike da sa oficijalnim drajverima koji idu uz plocu ima problema.
BTW ploca je nova.
I od samog starta je pocela da pravi probleme.

Pa ako su matori (tj bajati) može da se desi... Ne daju svi uz ploče najnovije verzije drajvera. Aj skini pa postuj rezultate baš me zanima dal je to.

Pazi bate, ja mislim da nisu drajveri, ja sam do skora imao tu plocu, linije se nisu primecivale osim na belim povrsinama, recimo otvori notepad pa otkucaj nekoliko redova teksta i pazljivo posmatraj belu povrsinu u nivou otkucanog texta i videces neke sive linije(slabo se primeti ali ipak postoje). To mi se desavalo sa standardnim drv. koje sam dobio sa plocom, ali i po instaliranju novih prica se nastavila. Zabodi neku drugu graficku i nema frke (neces imati problema). Ako koristis integrisanu grafiku ja mislim da ces morati da se pomiris sa linijama. Inace koliko su primetne te linije, ja sam ih primecivao u textu i dok sam surfovao ? ;)

>>>

Linije su bile izrazito primetne, duz celog ekrana. Kazem bile jer sam izvadio plocu, zamenio je, ubacio drugu istu takvu i sada radi sve ok sa starim drajverima odnosno onim koji idu uz plocu.
Tako da je verovatno bio neki hardverski kvar.
Poz.

Nazad
Vrh Dno