Šta je novo?

hordes of underdark

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
Da li je neko igrao ovaj expansion nwn-a? Konstantno me izbacuje iz igre na odredjenom mestu a update nece da mi odradi. Zna li neko u cemu je fora.

I meni se desava sa 3.9 ATI-jevim drajverima i to u drugom chepter-u. Resenje mi je da ucitam neku poziciju iz prvog chepter-a pa onda onu koju zelim. onda ne ispada.

ma da

ako si presao prvi chapter, ja recimo ne mogu da udjem u south deo Undermountain-a. I ma koliko pokusavao i sta i kojim redom sve sam probao i nece, u cemu je fora?A da patch sam probao pa jedno 10 puta.

Nvidia, sta drugo :)
Jesi li probao da instaliras igru sa nekog drugog diska ? I btw koja je graficka ? Nije valjda 9600Pro ?
poz

?

nisam probao sa drugog diska,ali nije bilo nikakvih problema do tog dela inace u pitanju je Siluro ti 4200

Re: ma da

mikac79 je napisao(la):
ako si presao prvi chapter, ja recimo ne mogu da udjem u south deo Undermountain-a. I ma koliko pokusavao i sta i kojim redom sve sam probao i nece, u cemu je fora?A da patch sam probao pa jedno 10 puta.

Na kom spratu, je l' prvom? Mozda i ne moras da ides tamo jer ti trebaju samo cetri (ali da su kombinacija jedne kolone stubova u boji) predmeta (oni sto ih ima razlicitih boja, da me ubijes ne mogu da setim kako se zovu :) ) da prodjes na drugi, a moze i preko onih zutih portala baca te na razlicite delove I nivoa

@ opti
ne bi trebalo da je do nVidie, ja igram na gf3 Ti 200 i nema nikakvih problema

ma ne

Na kom god portalu da probam da udjem na south level 1 izbaci me iz igre, a tu mi trebaju oni zuti rod-ovi, da prodjem dalje

Koliko si rodova do sada skupio, mozda ih u centralnom i severnom delu nadjes dovoljno... trebaju ti samo 4 u bojama jedne kolone stubova na ulazu u II nivo.
A ima i prolaz iza onog ogre maga, ali da bi sklonio stenje treba valjda neki sastojak koji je kod vile u south delu

Da, kao sto bancho rece ne moras ni da ides u juzni deo, ja sam nasao sve rodove a da tamo nisam ni zasao. A i ogre-mage moze da ti pomogne...

Nazad
Vrh Dno