Šta je novo?

Honor Pad 10

• Začetnik teme Začetnik teme гнд
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

гнд

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2016
Poena
235

Има ли неко информацију када се може код нас појавити у продаји? Видим да је освануо на сајту.

У Bританији рецимо, цена је 300 фунти, поклон тастатура и оловка. Надам се да ће слична акција бити и код нас.

Ja ga kupio u Kini sa 12/256GB za 240 evra i za te pare je odličan ali nisam dobio uz njega olovku i tastaturu već su iste mogle da se kupe posebno za nekih 60 evra i tu sam se zeznuo što tada nisam uzeo i njih.

Има ли неко информацију када се може код нас појавити у продаји? Видим да је освануо на сајту.

У Bританији рецимо, цена је 300 фунти, поклон тастатура и оловка. Надам се да ће слична акција бити и код нас.
Može li link do te ponude u Britaniji?

Može li link do te ponude u Britaniji?

Постоји рецимо и понуда у Немачкој, 300е иста ствар. Ако неко има контакт људи који доносе одатле, депревоз ми нешто не одговара, нека јави.

Hvala. Nažalost, nemam nikoga u Nemačkoj 🙂 Dobra ponuda.

Ima na Amazonu ie, mogu ti dati adresu pa sibni kod mene.

Ако се не варам, на амазону нема оловке и тастатуре уз таблет.
Надам се да ће и код нас бити слично нешто.

Подршка на хонор сајту ми је написала да немају појма када ће у понуди бити код нас.

Ne znam šta misle - ja ih pitao da li planiraju da dobavljaju olovku i tastaturu oni me upućuju da proverim preko raznih njihovih partnera-prodavnica da slučajno nemaju te proizvode.

Ако се не варам, на амазону нема оловке и тастатуре уз таблет.
Надам се да ће и код нас бити слично нешто.

Подршка на хонор сајту ми је написала да немају појма када ће у понуди бити код нас.
Da li si saznao nešto u međuvremenu vezano za dostupnost u Srbiji ili o prevozu?
Vidim da DE prevoz uredno stavlja datume polaska ali ni ja nisam dugo ništa donosio preko njih.

Нисам, одустао сам од овог таблета и узео OnePlus 3.

Али немам никакав одговор од достављача из Немачке свакако.

Stigle stvarcice sa Temu za tablet...

Prilozi

• IMG_20260217_115102.jpg
    IMG_20260217_115102.jpg
    136.1 KB · Pregleda: 26
  • IMG_20260217_115118.jpg
    IMG_20260217_115118.jpg
    152.5 KB · Pregleda: 30
  • IMG_20260217_120041.jpg
    IMG_20260217_120041.jpg
    307.3 KB · Pregleda: 30
  • IMG_20260217_120630.jpg
    IMG_20260217_120630.jpg
    420.4 KB · Pregleda: 32
  • IMG_20260217_120647.jpg
    IMG_20260217_120647.jpg
    283.8 KB · Pregleda: 26
Stigao Magic OS 10 na Pad 10...U pretrazi za azuriranje idite samo na Probna verzija i azuriranje stize 😉1000074628.jpg

Kako ti radi Magic OS 10 za razliku od 9? Da li si zadovoljan?

Takodje interesuje me zna li neko ima li negde kod nas da se kupi olovka za pad 10?
Narucio sam neku jeftinu sa kineskog sajta i naravno beskorisna je 🙂

Nema neke velike suštinske razlike između MagicOS 9 i 10...

Olovka za pad 10 nema da se kupi kod nas, ja sam kupio originalnu Honor Choice Pencil koja radi kako treba za razliku od klasičnih.

Da li mi preporucujes da jurim po stranim sajtovima tu original ili bi mi zavrsila posao i neka zamenska jeftinija koja se moze ovde kupiti?

Nijedna koju ćeš kupiti ovde neće raditi kako treba a nažalost ni Magic pencil 2 i 3 koje su najkvalitetnije i znatno udobnije takođe ne rade sa Honor pad 10 (probao lično u Kini) tako da sam uzeo Honor Choice Pencil koja je jedina preporučena za ovaj tablet.

Ok. Hvala puno na preporuci i savetu.
Vidim da honor choice pencil ima na Aliju pa cu videti da porucim.

Koliko godina nadogradnje ima ovaj tablet? Nalazim oprečne informacije. I kako ste generalno zadovoljni, da li je prevelik za korišćenje osim kada radi sa tastaturom kao laptop?

Ne znam za nadogradnju pošto je moj model iz Kine, malo drugačiji hardverski i za koji mi je prvi update došao znatno ranije nego za ostale Honor uređaje.
Što se tiče korišćenja tablet je sasvim OK veličine a brz je i fluidan i stvarno dobro radi.

Koliko godina nadogradnje ima ovaj tablet? Nalazim oprečne informacije. I kako ste generalno zadovoljni, da li je prevelik za korišćenje osim kada radi sa tastaturom kao laptop?
Zvanicno 6 godina za android update i 6 godina za security update

Deluje baš kao flagship killer. Vrhunske specifikacije, ekran. Najtanji na svetu. Nažalost nema ga za sad kod nas, da ga ima kupio bih ga bez mnogo razmišljanja.

Купио сам га пре неких 10 дана на КП за 220 е. Немам замерки, сјајно ради за оно што мени треба. Дефинитивно вуче 66 вати са Хонор оригинал пуњача од 100 вати који користим за Меџик про 6 телефон. И одушевљен сам како ова два уређаја функционишу заједно.

Купио сам га пре неких 10 дана на КП за 220 е. Немам замерки, сјајно ради за оно што мени треба. Дефинитивно вуче 66 вати са Хонор оригинал пуњача од 100 вати који користим за Меџик про 6 телефон. И одушевљен сам како ова два уређаја функционишу заједно.
Ako misliš na Honor pad 10, na šta konkretno se odnosi ta kolaboracija? 😏

Možda koristi Magic ring...
Kažem možda jer ga ja lično ne koristim pa ne znam kako to funkcioniše u praksi

Nazad
Vrh Dno