Šta je novo?

Honor Magic7

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je fora sa baterijom na M7P?
Evropska verzija ima 5270mAh a kineska 5850mAh?
Mislim da je bila fora i za 6 pro za kinesku verziju ispobavaju neke "novije" vrste baterija.
Ne znam da li nece da ih ubace i za global ili im EU ne dozvoljava svojim sankcijama.

Normalno da ne vredi. Mislim, svako nek radi sa svojim parama šta želi, ali da je bacanje para, realno jeste. Pogotovu kad se uporedi sa kineskom verzijom koja, realno gledano, ne zaostaje za globalnom osim što nema podršku za android auto i esim, a jeftinija je za više od 30.000 sa svim uvoznim dažbinama.

Je l' ostvariva garancija sa kineskom verzijom?

Ako stw videli kako onaj AI zoom radi, dok ne dobije 6 Pro tu opciju - 7 Pro je apsolutni hit.

Pojavio se od danas Lite 7 Gigatron i Tehnomedia 29990, Ananas 29000.
Uporedjujem ga sa Poco F3 koji imam i ovaj telefon mi potpuno zavrsava posao za dalje, na ovom vec pocela baterija da drzi slabije.

Koliko update lite varijanta dobija? Da li kao ranije 1 godinu OS ili su povecali?

A uz Pro se dobijaju ovi pokloni.

očekuju vas i pokloni – HONOR Pad 9 tablet računar i HONOR Choice Bluetooth Speaker Pro zvučnik, kao i mogućnost prijave za 6 meseci besplatne zamene ekrana ( HONOR Care+ ) preko aplikacije MyHonor App

@_Molic_
Ako cene porediš sa konkurencijom sve je normalno. Ako sačekaš ~6 meseci i vidiš da je cena pala sa 149.000 na 99.000 onda staviš prst na čelo.

Inače, povrđen kapacitet baterije na global verziji, 5270 mAh

Def ima manju bateriju :) Kinezi bogovi.

Let's start with the Magic7 Pro. It packs the latest Snapdragon 8 Elite chipset, 12 GB of RAM, and a 5,270mAh battery with 100W wired and wireless charging. That's a difference with the Chinese model, which sports a 5,850mAh power pack. The global Magic7 Pro also marks a decrease compared to its predecessor, which had 5,600mAh battery.

Ako stw videli kako onaj AI zoom radi, dok ne dobije 6 Pro tu opciju - 7 Pro je apsolutni hit.

Sta je fora sa zumom nisam ispratio?
Da.
Novi model,pa nece biti 100000.
Koliko je iphone 16 max sada,preko 200000?
S25 Ultra ce isto biti preko 200000.
Sto da Honor magic 7 Pro bude manje,jel je toliko losiji?Pa nije.
Jos Honor daje tablet i slusalice gratis.
Ali svako kupuje sta hoce,naravno.

Pa magic 7 pro je 150 000 po meni "korektna" cena za model koji jw tek izasao i koji je realno vrhunski na svim poljima i mozda i najbolji od svih kineza.

Po završenom fotkanju, AI vrši obradu fotografije tako da izgleda izuzetno atraktivno (ako u obzir uzmemo digitalno uvećanje).

Probably the most powerful 100x zoom on a smartphone - HONOR Magic7 Pro

Ok (za špijuniranje) ali manje-više još jedan gimmick u nizu. Ionako većina novih modela koristi neki vid Ai obrade/zumiranja.

Poslednja izmena:
Probably the most powerful 100x zoom on a smartphone - HONOR Magic7 Pro

Ok (za špijuniranje) ali manje-više još jedan gimmick u nizu. Ionako većina novih modela koristi neki vid Ai obrade/zumiranja.

Da, verovatno će sad svi noviji telefoni da koriste ai obradu. Koliko uspešno, verovatno zavisi od mašinskog učenja. Na sreću opcija se može ugasiti.
Ono što još ne znam je to da li softver na telefonu ili negde na nekom serveru radi naknadnu obradu. A obrada ume da potraje i po 5, 6, 7 sekundi na mom telefonu.
Ako ništa više, kroz par generacija ćemo dobiti verovatno lepo dorađene ai fotografije za mreže i sl.

Možda cena za sedmicu izgleda ok kad se porede legalne cene u prodavnicama sa samsungom i ostalima. Međutim, kad se uporede cene na kp-u, to uopšte nije tako sjajno.
Drugim rečima, ko kupuje na kp-u, honor 7 se ne isplati u poređenju sa samsungom

Ja ne verujem da za tu cenu nudi nesto woow da je vredan tih 150k. Mozda gresim, al eto neko kad uzme nek napise utiske, ono sto vidim ovako na spec, nista specijalno da vredi toliko, al ajde. Dizajn zadnje strane slican jos od HM5 pro, malo je uoblicen kao porcelanski tanjir al to je to.

Ja ne verujem da za tu cenu nudi nesto woow da je vredan tih 150k. Mozda gresim, al eto neko kad uzme nek napise utiske, ono sto vidim ovako na spec, nista specijalno da vredi toliko, al ajde. Dizajn zadnje strane slican jos od HM5 pro, malo je uoblicen kao porcelanski tanjir al to je to.

Pa kako ne nudi ima sve tip top sto kazu,dizajn je stvar ukusa ja sam vise za kockasti note stil sto ne znaci da je ovaj dizajn bezveze.Ako se uzme u obzir da ce s25 ultra biti preko 200 000 i da od poklona otprilike nece biti nista ovo je dobra ponuda.A znajuci honor dace oni kroz par meseci jos veci popust na kupovinu sedmice.

Možda cena za sedmicu izgleda ok kad se porede legalne cene u prodavnicama sa samsungom i ostalima. Međutim, kad se uporede cene na kp-u, to uopšte nije tako sjajno.
Drugim rečima, ko kupuje na kp-u, honor 7 se ne isplati u poređenju sa samsungom
Za cene kojih telefona na KP mislis?
Pored Samsunga ovom telefonu udaraju konkurenciju Oppo Find x8 Pro i Vivo x200 Pro(vidim da na forumu ima puno entuzijazma za OP13, ali meni je misterija odakle taj entuzijazam izvire, telefon je jos malo pa gori od pregodnika, a kosta isto kao ovi ostali kinezi u postu). Sva 3 telefona se mogu naci za manje vise iste novce. Mozda ce u pocetku Honor Magic7 Pro imati za ~100e visu cenu kad je u pitanju 16GB verzija, ali i to je OK i spustice se vremenom.

Jel se zna u kojoj mem konfiguraciji dolazi ovaj poklon tablet. Nije valjda 8GB/128GB?

I nisam bas odusevljen narocito dizajnom, ipak je onaj 6 pro curved glass bio pravi flegship izgled... Ovo opet nesto kockasto... Ali glavna zamerka bar po ovoj recenziji je video snimanje... Cak i tramvaj usred dana stuca... Nocu sve osim glavne pa i selfi je uzas🤔

da, video nekako deluje kao bolna tačka u poređenju sa konkurencijom
a za ekran nemam zamerke, ma koliko je zakrivljen ekran lep na izgled, ravan mi je praktičniji svakako

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno