Šta je novo?

Honor Magic7

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

tablet_fan

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2012
Poena
435
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 12700KF & AK620 Zero Dark
Matična ploča
ASROCK z790 PG Lightning
RAM
32 GB DDR4 3200MHZ
GPU
NVIDIA RTX 3080TI
Storage
2x 1 TB NVME
Zvuk
KZ ZS10 Pro X
PSU
800W Bronze
Kućište
DEEPCOOL MATREXX 50
Monitor
LG C3 OLED 42' 4K 120HZ
Miš & tastatura
HyperX Pulsefire Haste 2, Red Dragon Kumara
Ostale periferije
HyperX QuadCast
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Sony A7IV
DJI MINI 4 PRO
DJI RS4 PRO
Pristup internetu
  1. Optički internet
Honor je danas objavio teaser za svoju novu Magic7 seriju telefona.

Imamo takodje i sliku iz uputstva za telefon

gsmarena_002.jpg

Biće dobra mašina.

Jel se meni cini ili je jedina razlika u kamerama izmedju Magic6 Pro i Magic7 Pro u tome sto zoom kamera ima 200mp, umesto 180mp? Cak deluje mi da je isti senzor.

"Review". Koliko ružno nazad izgleda ovaj telefon.. nemoguće da nisu mogli malo bolje da ga odrade.

Pobrisan off i prepucavanja, ovaj put bez poena.
Držimo se teme.

Koliko ružno nazad izgleda ovaj telefon.. nemoguće da nisu mogli malo bolje da ga odrade.

Ništa posebno, sve je to sad generički, nema šta novo da se izmisli da bi se drastično razlikovao. Ali svakako treba adekvatna maska za finalni izgled jer retko ko će telefon da nosi bez nje.

bolesno stvarno
jedan fleghship bez problema traje 5-6 godina, verovatno i duže, u međuvremenu se treba zaštititi od consumer virusa
narodnim jezikom - ko ima HM6 ovo mu ne treba

Govorim za nove dolazeće modele, svi će biti skuplji u odnosu na prethonike, najviše zbog novog SD chipa.

Što volim ove senzacionalne naslove. Isto su pisali i za m6 pro, a u biti oba modela paralelno opstaju na tržištu bez poteškoća.

To :) ovaj bih možda i koristio, mada vidim da je posluzavnik sa 77mm širine.

Jel se meni cini ili je jedina razlika u kamerama izmedju Magic6 Pro i Magic7 Pro u tome sto zoom kamera ima 200mp, umesto 180mp? Cak deluje mi da je isti senzor.
Pogresio sam, ipak je u pitanju novi senzor. Magic6 Pro ima Samsung HP3, dok je u Magic7 Pro Samsung HP9. Takodje, sada je u pitanju ultrasonicni senzor za otiske.

Šta kažete na ovo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno