Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva vam je kvaliteta razgovora preko speakerphona? Meni nije baš nešto posebno, iako preko mikrofona skroz ok.

Kakav god da je, meni su smešni ti što nose telefon ispred lica i pričaju u spikerfon. To je izgleda postala nova moda. Razum kad su ruke zauzete ali ići kroz tržni centar i svadjati se sa telefonom mi je toliko smešno

Nisam baš takav, ali nekad mi dobro posluži kad ruke nisu slobodne...

Jos jedno pitanje. Sta sam primetio, da li vam se čuje neko lupkanje kao u delu kamere rekao bih kad se uzme mobilni i protrese? Kao da ima lufta u predelu gde stoji kamerica neka od ovih 4. 😂
Otvori kameru, stavi na 3.5x zoom pa probaj protresti ako se ne cuje uredno je sve😀

Danas prvi problem sa telefonom, samo se pali i gasi ekran, jedva uspeo da ga otkljucam, zatim spusta sam panel sa obavestenjima i vraca na pocetni ekran.
Uspem nekako da ga restartujem i od tad okej, nemam pojma sta moze biti.

Danas prvi problem sa telefonom, samo se pali i gasi ekran, jedva uspeo da ga otkljucam, zatim spusta sam panel sa obavestenjima i vraca na pocetni ekran.
Uspem nekako da ga restartujem i od tad okej, nemam pojma sta moze biti.
Da nije neki virus, neko da je usao u telefon mozda

Da nije neki virus, neko da je usao u telefon mozda
Nadam se da nije, imam i ms defender, mislim placas one drive i to je u sklopu pretplate.
Vise mi se cini da je neki bag, pokusacu i da izbrisem kes telefona kad je ugasen i kad se udje u servisni mod.

Jesi li rešio? Zvučalo je kao bag sa senzorom, desi se nekad nešto slično kada je ekran malo isprskan vodom.

Inače, da li je neko instalirao neku GCam verziju, a da mu radi Photo Sphere?

Jesi li rešio? Zvučalo je kao bag sa senzorom, desi se nekad nešto slično kada je ekran malo isprskan vodom.

Inače, da li je neko instalirao neku GCam verziju, a da mu radi Photo Sphere?
Jesam, desilo se to jednom i vise nije.
Iskreno zabrinuo sam se, jer nemam rezervni uredjaj, a ako posaljem na servis nema njega 30 dana bar.

Jesam, desilo se to jednom i vise nije.
Iskreno zabrinuo sam se, jer nemam rezervni uredjaj, a ako posaljem na servis nema njega 30 dana bar.
Kada je u pitanju ovlasceni servis ako je u pitanju noviji tel kao sto je npr 7 pro svi kvarovi se otklone u roku od 24h.... Bukvalno... Drugar je imao situaciju gde je poslao telefon u ovlasceni servis ujutru je bio dostavljen, u istom danu popravljen, uvece kurirska sluzba preuzela i dan nakon toga dostavljen nazad.... Ko odnese licno jos bolje.... Ne kazem da neki model ne zadrze duze zbog porucivanja dela...ali za ove novije sve imaju i otklanjaju odmah.... Pricam licno iskustvo i iskustvo ljudi oko mene...

Nazad
Vrh Dno