Možda to rade jer se boje "zračenja"Kakav god da je, meni su smešni ti što nose telefon ispred lica i pričaju u spikerfon. To je izgleda postala nova moda. Razum kad su ruke zauzete ali ići kroz tržni centar i svadjati se sa telefonom mi je toliko smešno
Otvori kameru, stavi na 3.5x zoom pa probaj protresti ako se ne cuje uredno je sve😀Jos jedno pitanje. Sta sam primetio, da li vam se čuje neko lupkanje kao u delu kamere rekao bih kad se uzme mobilni i protrese? Kao da ima lufta u predelu gde stoji kamerica neka od ovih 4. 😂
Da nije neki virus, neko da je usao u telefon mozdaDanas prvi problem sa telefonom, samo se pali i gasi ekran, jedva uspeo da ga otkljucam, zatim spusta sam panel sa obavestenjima i vraca na pocetni ekran.
Uspem nekako da ga restartujem i od tad okej, nemam pojma sta moze biti.
Nadam se da nije, imam i ms defender, mislim placas one drive i to je u sklopu pretplate.Da nije neki virus, neko da je usao u telefon mozda
Jesam, desilo se to jednom i vise nije.Jesi li rešio? Zvučalo je kao bag sa senzorom, desi se nekad nešto slično kada je ekran malo isprskan vodom.
Inače, da li je neko instalirao neku GCam verziju, a da mu radi Photo Sphere?
Kada je u pitanju ovlasceni servis ako je u pitanju noviji tel kao sto je npr 7 pro svi kvarovi se otklone u roku od 24h.... Bukvalno... Drugar je imao situaciju gde je poslao telefon u ovlasceni servis ujutru je bio dostavljen, u istom danu popravljen, uvece kurirska sluzba preuzela i dan nakon toga dostavljen nazad.... Ko odnese licno jos bolje.... Ne kazem da neki model ne zadrze duze zbog porucivanja dela...ali za ove novije sve imaju i otklanjaju odmah.... Pricam licno iskustvo i iskustvo ljudi oko mene...Jesam, desilo se to jednom i vise nije.
Iskreno zabrinuo sam se, jer nemam rezervni uredjaj, a ako posaljem na servis nema njega 30 dana bar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari