Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko uz ovaj telefon ima Garmin pametni sat? Razmišljam da Huawei Watch Ultimate prodam i nabavim neki Garmin ali me zanima iz prve ruke kako se Honor ponaša sa notifikacijama s Garmin app. Prije par dana ponovo odjednom prestane primati sat notifikacije i kad sam reinstalirao Huawei Health program normalno sve proradilo.

Na ovako zakrivljenom ekranu nista doslovce ne moze stajati na duze staze... Nosim ga bez ikakve zastite preko 6 meseci... Vrhunski osecaj pod prstima a ni jednu tackicu na ekranu nema...
Ja ga nosim par mjeseci bez zaštite i ima par ogrebotina na staklu. Držim ga u džepu, bez ključeva, novčanika i slično.
Da li neko uz ovaj telefon ima Garmin pametni sat? Razmišljam da Huawei Watch Ultimate prodam i nabavim neki Garmin ali me zanima iz prve ruke kako se Honor ponaša sa notifikacijama s Garmin app. Prije par dana ponovo odjednom prestane primati sat notifikacije i kad sam reinstalirao Huawei Health program normalno sve proradilo.
Imam Vivomove Trend i notifikacije rade bez problema.

Ja imam venu 3 i radi sve ok.

Nekad doduše primetim phone disconnected iako je telefon u range-u nisam siguran da mi se to dešavalo pre...

Na ovako zakrivljenom ekranu nista doslovce ne moze stajati na duze staze... Nosim ga bez ikakve zastite preko 6 meseci... Vrhunski osecaj pod prstima a ni jednu tackicu na ekranu nema...
I ja bih stvarno, ali malo mi je posao specifican, i telefon trebam da guram ispod haube radi ocitavanja brojeva motora i ostalih stvari oko automobila, onda ne bih bas rizikovao toliko bez zastite.

I
Imam Fenix 6x pro, sve radi odlično, nikad nisu kasnila obaveštenja.
I ja bih stvarno, ali malo mi je posao specifican, i telefon trebam da guram ispod haube radi ocitavanja brojeva motora i ostalih stvari oko automobila, onda ne bih bas rizikovao toliko bez zastite.
Kod mene je mat hydrogel folija već 6-7 meseci, ne odlepljuje se, sve top, otisak prsta ne koristim pored face id-a.

Jel se zna kada ce update za MagicOS 10 za nas region?

Imam Garmin Venu 2 Plus i nemam nikakvih problema.

Slična stvar i kod mene sa fabričkom. Izgrebana jeste i možda ima 2-3 tačkice da se odvaja ali ništa što bi smetalo.

Kako ga reklamiraju, ne bi nam trebala ni folija ni maska
Ekran mozda i jeste nesto izdrzljiviji ali frejm 🤔.. Eno Ivan Vučković na YT je izbacio video recenziju za HM 8 Lite i ispao mu je telefon... Ekran je naravno citav ali frejm u uglu ostecen... 😱

Ako neko bude poručivao i nije mu problem mat izgled preporuka za ovu foliju, pokrije sve uglove i ne kače prsti nigde

Prilozi

• Screenshot_20251231_094140_com_alibaba_aliexpresshd_ProductDetailActivity.jpg
    Screenshot_20251231_094140_com_alibaba_aliexpresshd_ProductDetailActivity.jpg
    85.4 KB · Pregleda: 100
Dobio pre neki dan prvi update MagicOS 10 (10.0.0.121). Ne znam da li je sa tim updateom ili ranije, ali su sredili 2 sitnice koje nisu u listi:
1. WiFi konacno moze da se podeli preko QR i nearby share
2. weather widget ima svoj app, ne prikazuje vise AccuWeather site

Zdravo svima,

Razmisljam se da kupim Honor Magic 7 Pro i zamenim dugogodisnji Samsung A52s. Da li neko od vas koristi snimanje razgovora na telefonu i da li je moguće koristiti tu opciju kao sistemski native call recording?

Ja koristim Truecaller i dovoljno dobro radi, ali ne može biti dobar kao sistemski.

Ako je global verzija(koju sam ja imao), ne postoji native call recording.
Moraćeš da koristiš aplikacije koje to rade.
Ja sam koristio "True Phone" koja je radila do određenog perioda/apdejta(ne sećam se kojeg).

Isteklo vrijeme za edit.
Ja sam mislio na True Phone takođe, ali mora se skinuti van Google Play, verzija sa Google Play je morala izbaciti snimanje razgovora.

Dobio pre neki dan prvi update MagicOS 10 (10.0.0.121). Ne znam da li je sa tim updateom ili ranije, ali su sredili 2 sitnice koje nisu u listi:
1. WiFi konacno moze da se podeli preko QR i nearby share
2. weather widget ima svoj app, ne prikazuje vise AccuWeather site
Da, al zato ima sad reklame.

Kad smo kod aplikacije za vreme, koja po vama pruza najbolje podatke i vremenskim prilikama za 4,5 dana unapred?
Ja koristim neku na googlu, ali i ona laze dosta

Pozdrav,posle nadogradnje na Magic os10 ne mogu normalno story na instagramu da pogledam,čim zadržim story otvori mi onaj portal sa slikom koja je na stotinu.Da li moze nekako da se isključi ta opcija

Pozdrav,posle nadogradnje na Magic os10 ne mogu normalno story na instagramu da pogledam,čim zadržim story otvori mi onaj portal sa slikom koja je na stotinu.Da li moze nekako da se isključi ta opcija
Samo ovo iskljuci i bice sve okej.
1000026650.jpg

Imam 3 maske za HM7P ako nekome treba neka da poklonim.

Prilozi

• 12611.jpg
    12611.jpg
    399.9 KB · Pregleda: 56
Testirao sam bezicni honor punjac, utisci su polovicni
Mane su: ne moze da se puni sa maskom, ne isporucuje 100W kad je povezan sa orginalnim honor punjacem od 100W, vece dimenzije (ali lepo izgleda na nocnom stolu ili kancelariji)
Prednosi su: lep dizajn, odlicno odvlacenje toplote, telefon se malo zagreje i brzo napuni.

Nazad
Vrh Dno