Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

So se baterije tiče na 202. Doduše uglavnom drndanje po menijima, instaliranje, logovanje, premeštanje ikonica...

Prilozi

• Screenshot_20250617_195701_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    Screenshot_20250617_195701_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    65.5 KB · Pregleda: 97
Evo stigao nešto veći update na 206 verziju.

Prilozi

• Screenshot_20250619_130037_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250619_130037_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    83.2 KB · Pregleda: 58
Refllection remover, top, to mi je falilo sa Samsunga. Btw, već 5-6 puta u zadnje vrijeme hvatam sebe gdje mi nedostaje sound separation što sam pominjao već, npr. juče puštao muziku sa bluetooth zvučnika, sin mlađi krenuo da igra, da pravi neke pokrete, ja brže bolje uzeo tel da ga snimim kad prc - muzika stala. Ne mogu da vjerujem da to jedino Samsung ima, pisao sam Honoru vezano za to, dobio odgovor da će kao proslijediti ali čisto sumnjam da ima išta od toga jer kao što već rekoh, samo Samsung to podržava, nejasno zašto.

Sound separation nisam gledao kao prednost jer nisam imao potrebu ali od skora kako imam u autu bluetooth pa bi želio slušati radio, a u međuvremenu pustiti neku glasovnu poruku da čujem sa telefona onda ne mogu jer je povezan na bluetooth i ne čuje se ništa jer odlazi kroz bluetooth a telefon nije aktivan kao izvor. Tu bi došao do izražaja upravo taj separator ali šta je tu je.

Sta preporucujete za 7 pro d ali ima nesto slicno?
Nikakva stakla nece pomoci... U smislu, odlepljivace se... Jedina provereno dobra opcija koju licno koristim je hidrogel folija za 1500din u jednom mobil shopu... Odlicno radi posao... Kada ubaci model koji zeli na masinu koja sece foliju ima opciju da izreze deo za prednju kameru ili ne... Ja sam konkretno trazio da prednje kamere budu slobodne i da folija tu bude isecena. Odlicno se pokazala...

Nikakva stakla nece pomoci... U smislu, odlepljivace se... Jedina provereno dobra opcija koju licno koristim je hidrogel folija za 1500din u jednom mobil shopu... Odlicno radi posao... Kada ubaci model koji zeli na masinu koja sece foliju ima opciju da izreze deo za prednju kameru ili ne... Ja sam konkretno trazio da prednje kamere budu slobodne i da folija tu bude isecena. Odlicno se pokazala...
Kako se pokazala folija za otisak prsta? Da li ima bagova ili radi kao sa fabrickom?
I ako mozes u poruci da mi posaljes naziv mobil sopa, hvala.

Kako se pokazala folija za otisak prsta? Da li ima bagova ili radi kao sa fabrickom?
I ako mozes u poruci da mi posaljes naziv mobil sopa, hvala.
Otisak prsta radi najnormalnije.... To nam je nekako i najbitnije 😉 Ne znam odakle si, ovaj mobil shop se nalazi u Staroj Pazovi.... Ali verujem da svaka malo ozbiljnija prodavnica mobilnih telefona i opreme to ima. Da ne pisem naziv, ne znam kako ce to protumaciti admini 😜.

Kako da mi u Srbiji dobijamo brze update-e? Na primer postojeci 9.0.0.206 je dostupan maltene svuda u EU. Fore sa esim vise kao da ne rade...

Čemu žurba,kad bude biće😉

Da li neko ima da mi posalje apk za muziku iz honora, zeznuo se pa obrisao i ne mogu nigde da nadjem da je skinem osim da resetujem telefon, a bas nesto ne bih.?

Nemački Esim.

Prilozi

• Screenshot_20250623_143610_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250623_143610_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    76.6 KB · Pregleda: 15
Ljudi, prelistajte topic, barem 5 puta ide ista priča, nećemo se ponavljati kako koji update izađe. Btw, dobio i ja 206 jutros, Telekom CG...

Isprobao sam novi Essager punjac, sa istim modelom kabla, puni telefon po maksimalnoj brzini od 100W, tako da je ovo jeftinija opcija od orginalnog punjaca, a ima i dodatne portove za punjenje drugih uredjaja (brzina punjenja se onda smanjuje).
Ukupno me je izaslo 1500 rsd.

Nazad
Vrh Dno