jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 185
I punjač za njega je beo. E moj Honor, mogao si bar perla belu da staviš.
Pozutece vremenom i taman ce da bude kao da je Perla boja 🤣🤣🤣🤣I punjač za njega je beo. E moj Honor, mogao si bar perla belu da staviš.
А то утиче на стабилност рада?I punjač za njega je beo. E moj Honor, mogao si bar perla belu da staviš.
Pa ako tako gledaš i Samsung ima fejk kameru. Namerno pljuju telefon.Znaci ni recezenti nemaju pojma, oni rekli da ima fake kameru.
Zavisi koje recenzente gledas... Da li su recenzenti placeni da hvale, pljuju ili su pristrasni nekom proizvodjacu pa onda ove druge odrade tako da im bukvalno traze manu... Zato pratim iskljucivo Ivana Vuckovica na Youtube. Jedine iskrene, nepristrasne recenzije radiZnaci ni recezenti nemaju pojma, oni rekli da ima fake kameru.
Zavisi koje recenzente gledas... Da li su recenzenti placeni da hvale, pljuju ili su pristrasni nekom proizvodjacu pa onda ove druge odrade tako da im bukvalno traze manu... Zato pratim iskljucivo Ivana Vuckovica na Youtube. Jedine iskrene, nepristrasne recenzije Ne samo sto je ne
Ne samo da je nepristrasan, vec covek poznaje tehnologiju, zna sta prica. Tehnoloski je potkovan, za razliku od drugihZavisi koje recenzente gledas... Da li su recenzenti placeni da hvale, pljuju ili su pristrasni nekom proizvodjacu pa onda ove druge odrade tako da im bukvalno traze manu... Zato pratim iskljucivo Ivana Vuckovica na Youtube. Jedine iskrene, nepristrasne recenzije radi
Ni Sarpi tv nije plaćenik, tako da nije Ivan jedini.Zavisi koje recenzente gledas... Da li su recenzenti placeni da hvale, pljuju ili su pristrasni nekom proizvodjacu pa onda ove druge odrade tako da im bukvalno traze manu... Zato pratim iskljucivo Ivana Vuckovica na Youtube. Jedine iskrene, nepristrasne recenzije radi
Nije placenik, ali ne poznaje toliko tehnologiju...vise prica ono sto nauci napamet....noc, teski usloviNi Sarpi tv nije plaćenik, tako da nije Ivan jedini.
Meni je bitnije što zapaža prednosti i mane, nego da mi recituje karakteristike senzora.Nije placenik, ali ne poznaje toliko tehnologiju...vise prica ono sto nauci napamet....noc, teski uslovi![]()
Ne.Једно питање. Модел за ЕУ тржиште, тај са акумулаторима од 5270mAh, да ли подржава снимање разговора?
Pogledajte prilog 491708
Ne zaboravi SamoTehnika.Ni Sarpi tv nije plaćenik, tako da nije Ivan jedini.
Mislav Busić, po meni iskren je veoma, i svakom telefonu nadje i mane i dobre strane.Zavisi koje recenzente gledas... Da li su recenzenti placeni da hvale, pljuju ili su pristrasni nekom proizvodjacu pa onda ove druge odrade tako da im bukvalno traze manu... Zato pratim iskljucivo Ivana Vuckovica na Youtube. Jedine iskrene, nepristrasne recenzije radi
Nema zaštitne futrole, kupio sam već sam oni koju želim, a isto važi i za punjač, kupljen Honorov USB-C od 100W.Значи, са батеријом мањег капацитета, без опције снимања разговора, без пуњача. А јел дају заштитну футролу или је и то избачено из паковања?
Не разумем ту ЕУ бирократију и то иживљавање? Ем уштројен ем скупљи од фул верзије.Nema zaštitne futrole, kupio sam već sam oni koju želim, a isto važi i za punjač, kupljen Honorov USB-C od 100W.
Slazem se sa tobom, ali Srbija sledi jer se nalazi na tlu Evrope, a i zeli da se prikljuci.Не разумем ту ЕУ бирократију и то иживљавање? Ем уштројен ем скупљи од фул верзије.
Није ми јасно зашто Србија следи ту ЕУ агенду?
Тотални дебилизам!
Нису ту Кинези у опште битни. То су лудорије ЕУ. Смета им и пуњач и заштитна футрола? Ваљда стављају кабал за пуњење?Smanjen je kapacitet baterije jer zakoni valjda u mađarskoj i Austriji ne dozvoljavaju da budu veći od neke cifre, a da su iz jednog komada.
Zato neki uspeju da provuku 6000mah uz telefon i na EU tržištu ( Realme GT 7 Pro ), ali samo ako je baterija iz 2 dela, 2*3000mah.
Nema to nikakve veze sa novim baterijama iz Azije.
Druga je stvar što Kinezi sada to koriste da ustekaju pare i osakate baterije za EU
Stigao!Poručio sam, preuzeću u ponedeljak.
Да те добро и верно служи!Stigao!![]()
Hvala, živio!Да те добро и верно служи!
Za tu cenu, telefon godine! Nek te sluzi!Stigao!![]()
Nek te sluzi dugo 😃Stigao!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari