Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

Eto ga double screen tap to lock, super.
Btw, ja sam još na 145, zakočilo kod mene :)

Ja sam i dalje na 138

Ja sam preko mjesec dana bio na 145 verziji koju sam ubrzo dobio nakon kupovine uređaja. Gledam ove nove vodeće modele i prosto mi je nevjerovatno koliko su svi dosta skuplji nego Honor, bar kad gledam ponudu kod mog operatera, a i realno u Srbiji i BiH kad se uzmu u obzir pokloni razlika u cijeni je drastična što se bar po meni ne bi reklo po kvalitetu i mogućnostima uređaja.

Ja sam 145 dobio tako smo sam kupio najjeftiniju e sim karticu Nemačke. A za ovaj nov apdejt mislim da ću čekati da vidim kada će stići u Srbiji. A cena Honora i nije baš mnogo jeftinija a kao trebala bi jer je Srbija ukinula carine Kini (kao i oni nama) i sada npr kad sam menjao robot usisivač najnoviji model je bio jeftiniji nego prethodni. A za poklone si u pravu. Samsung Balkan je teško sra*e! Dok USA,UAE pa i Azija imaju jako dobre trade in dilove mi dobijamo punjač (koji već imam i koji je kao cigla) ništa se kod nas ne isplati. Ovo mi je prvi Honor i prezadovoljan sam. A još više ću biti kad stigne tablet (zvučnik mi ne treba) imam svakako 4 što mi je npr IQOS poklonio :)

Ma jasno samo eto u ovoj kombinaciji meni pokloni nisu odgovarali jer imam Xiaomi Pad 6S Pro koji je odličan, a zvučnik izvjesno ne bi ni koristio i telefon me ispadne 900€ što je dosta jeftinije nego konkurencija.

Ne žurim nigde,tel je babaroga svakako.

Pored S25U sada mu je konkurencija i X15U, koji se dosta dobro pokazao.

Za 20 min na punjacu od 100W napunio se na 91%. Na punjac je stavljen sa 37% uzet na Aliju.
Upravo se napunio za okruglo 30 minuta.

Poslednja izmena:
Stigao 159 update, kažu da su popravili i bateriju, vidjećemo (kao što rekoh već, meni je ionako bila dovoljno dobra) mada dobra stvar što pominju da su riješili "abnormal power consumption" kod aplikacija, dešavalo mi se da me upozoravalo tako s vremena na vrijeme da neke aplikacije troše previše baterije, pretpostavljao sam da je neki bag. Dodali su i double tap to lock kao što pominjasmo već i zanimljivu opciju AI Outpainting, ako imate neku fotografiju kojoj želite da proširite kadar, AI na osnovu ambijenta na slici širi kadar i mogu reći da to radi jako dobro, prvi put ovo vidim :D

Stigao 159 update, kažu da su popravili i bateriju, vidjećemo (kao što rekoh već, meni je ionako bila dovoljno dobra) mada dobra stvar što pominju da su riješili "abnormal power consumption" kod aplikacija, dešavalo mi se da me upozoravalo tako s vremena na vrijeme da neke aplikacije troše previše baterije, pretpostavljao sam da je neki bag. Dodali su i double tap to lock kao što pominjasmo već i zanimljivu opciju AI Outpainting, ako imate neku fotografiju kojoj želite da proširite kadar, AI na osnovu ambijenta na slici širi kadar i mogu reći da to radi jako dobro, prvi put ovo vidim :D
Jesi telefon uzeo preko operatera ili? Drugar zivi u Republici Srpskoj on je isto dobio 159 update a drugar i ja smo kod mts i Yettel i jos uvek smo obojica na 138

T-Mobile CG

Ja ne znam šta bih rekao na ovo. Ja niti sam preko operatera uzeo niti je iz druge zemlje. Kupljen u Gigatronu. Ali evo opet uspeo da skinem 159 preko ESIM kartice za Nemačku. Ovo već kreće da mi ide na živce. Ja tehnički od tako sam kupio telefon ni jedan apdejt nisam dobio "legalno" sve su preko e sima.

Zašto mobitel nema pola ai stvari sta reklamiraju..nema recimo ai super zoom

Naravno da ima, aktivira se na x30 i radi odličan posao, kačio sam slike.

Ja ne znam šta bih rekao na ovo. Ja niti sam preko operatera uzeo niti je iz druge zemlje. Kupljen u Gigatronu. Ali evo opet uspeo da skinem 159 preko ESIM kartice za Nemačku. Ovo već kreće da mi ide na živce. Ja tehnički od tako sam kupio telefon ni jedan apdejt nisam dobio "legalno" sve su preko e sima.
Ista stvar.

Sa novim apdejtom ima dodatno da se uključi AI preko 30x. Meni se jako sviđaju kako slike ispadnu (opet stvar ukusa). Svakako je to sve više za igranje i pokazivanje vidi šta moj može 🤣 nego što je bih takvu sliku npr okačio na Instagram. A apdejt je 154 a najnoviji je 159.

ja imam 138 zadnji updejt, hrvatska, malo me to živcira što nisu ujednačeni bar u EU a smiju se samsungu.

Probajte live chat u okviru My Honor aplikacije, ja sam im se javio jedno jutro i istog ili sledećeg dana mi je pušten update. Da li to ima veze sa mojim javljanjem ne znam, ne škodi da probate.

Pohvale što izgleda da su svi uvideli da mini verzije imaju prođu ako su po specifikaciji blizu flagship cigli.. sreća pa će sledeće godine moći da se bira kompaktni flagship telefon :)

Gde ste uzeli esim za Magic7?

Pohvale što izgleda da su svi uvideli da mini verzije imaju prođu ako su po specifikaciji blizu flagship cigli.. sreća pa će sledeće godine moći da se bira kompaktni flagship telefon :)
Jeste, još samo kada bi stvarno bili kompaktni (ispod tipa 6" ekrani) gde bi nam kraj sreći. Ovako kad mi naprave 6.3+" džaba su krečili!

šta se još dobije novim updejtom, dali je velika razlika od 138,

I ja sam još na 138 pa kad god došao dobro došao.

Pozdrav drustvo.

Mali doprinos temi i sa moje strane.

Danas mi je stigao email obaveštenja da je poklon iz promocije poslat brzom poštom,tako da je i to krenulo.

Što se ažuriranja tiče, jos uvek na 138 (Yettel Srb)

Nazad
Vrh Dno